ID на статията: 980542 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Въведение

Когато стартирате Microsoft Outlook 2010 за първи път, си псевдоним кеш (съхранявани в profilenameчлен .nk2 файл) се импортира в скрито съобщение в хранилището ви по подразбиране.

Забележка profilename е името на профила си в Outlook.

Например ако използвате сметка за плащане в Microsoft Exchange, кеша за псевдоними се импортира в скрито съобщение в пощенската кутия на Exchange.

Бележка По-ранните версии на Outlook съхранява кеш член .nk2 файла на псевдоним в следната папка.
 • Windows XP
  Диск: \Documentsand Settings\Username\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Windows Vista и по-късните версии
  Диск: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
След кеша за псевдоними се внасят, profilenameчлен .nk2 файл е преименуван на profilename. nk2.old. При следващото стартиране на Outlook псевдоним кеш не се импортира. Outlook 2010 не използва определителен член .nk2 пила за поддържане на вашия псевдоним кеш. Всички актуализации на вашия псевдоним кеш в Outlook 2010 са направени на скрити съобщения в хранилището ви по подразбиране.

Бележка Ако имате множество профили на Outlook, кеша на псевдоним Препоръчано от всеки профил е обединени си нов кеша за псевдоними на Outlook 2010 при първоначално стартиране на Outlook 2010 чрез използване на този профил. Следователно, можете да намерите Още действия Препоръчано от един член .nk2 файл, преименуван на. nk2.old.

Въпреки това може да има ситуации, където имате да импортирате псевдоним кеш файл след този първи план псевдоним кеш процес на импортиране е завършен. Например един колега иска да сподели своя псевдоним кеш с вас и искате да актуализирате съществуващите псевдоним кеша с събиране на данни на вашия колега.

Тази статия разглежда как да импортирате член .nk2 файлове в Outlook 2010.

Допълнителна информация

За да ни внос член .nk2 файлове за вас, отидете на "Коригиране". Ако предпочитате да импортирате файлове с член .nk2 сами, отидете на "Нека реша проблема сам".

КоригиранеЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху поправи бутон или връзка. Щракнете върху изпълнение в диалоговия прозорец Изтегляне на файл и следвайте стъпките в поправка е съветникът.
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit1
Коригиране на проблема
Microsoft прикрепвам то 50584
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit2


Бележки
 • Моля изберете един член .nk2 файл, който искате да импортирате в Outlook 2010.
 • Този съветник да е само на английски език. Въпреки това, автоматична корекция работи и за други езикови версии на Windows.
 • Ако не използвате компютър, който има този проблем, запишете корекция това обосновано решение на флаш устройство или компактдиск и след това го стартирате на компютъра, който има проблем.

След това, отидете на "Това реши проблема?".Нека реша проблема самЗа да импортирате член .nk2 файлове в Outlook 2010, изпълнете следните стъпки:
 1. Уверете се че определителен член .nk2 пила е в следната папка:
  %AppData%\Microsoft\Outlook
  Бележка Член .nk2 файлът трябва да има същото име за Влизане като текущата си Outlook2010 профил. по подразбиране името на профила е "Outlook". За да проверите profilename, изпълнете следните стъпки:
  1. Щракнете върху Старта след това щракнете върху Контролен панел.
  2. Щракнете двукратно върху поща.
  3. В диалоговия прозорец Настройка на поща щракнете върху Покажи профилите.
 2. Щракнете върху Старта след това щракнете върхуизпълни.
 3. В полето Отвори въведетеOutlook.exe /importnk2и след това щракнете върхуOK. Това трябва да importthe член .nk2 fileinto Outlook 2010 профил.

  Бележка След като импортирате определителен член .nk2 пила, съдържанието на thefile се сливат в кеша на съществуващите псевдоним, който е текущо съхранени inyour пощенска кутия.
Бележка Член .nk2 файлът е преименуван с разширение .old файл име за влизане на първото стартиране на Outlook 2010. Затова ако се опитате да импортирате отново определителен член .nk2 пила, премахнете .old разширение на файловото име за влизане.

Видео: Как да импортирате член .nk2 файлове в Outlook 2010
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets video1
UUID =55add830-06d0-4b18-9878-d0952bbe566f VideoUrl =http://aka.MS/irs3rx
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets video2


Това реши проблема?

 • Проверете дали проблемът е решен. Ако проблемът е фиксиран, вие сте готови с този раздел. Ако проблемът не бъде отстранен, можете да свържете се с разширена поддръжка.
 • Ние ще оценявам вашето мнение. За обратна информация или да докладват всякакви проблеми с този разтвор, моля, оставете коментар на "Коригиране"блог или ни изпратете имейл.

Библиография

За Още действия информация посетете следните сайтове на Microsoft:
Местоположения на файловете на Outlook

За Още действия информация щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
287623 Как да възстановите псевдонима и за автоматично довършване кешира в Outlook

Свойства

ID на статията: 980542 - Последна рецензия: 16 ноември 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
Ключови думи: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB980542 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 980542

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com