Αναγν. άρθρου: 980542 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Όταν ξεκινάτε το Microsoft Outlook 2010 για πρώτη φορά, σας προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων (αποθηκεύονται σε το Όνομα_προφίλαρχείο .nk2) εισάγεται σε ένα κρυφό μήνυμα στον σας προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης μηνυμάτων.

Σημείωση Όνομα_προφίλ είναι το όνομα του προφίλ του Outlook.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό του Microsoft Exchange, ο προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων έχει εισαχθεί στο κρυφό μήνυμα στο γραμματοκιβώτιο του Exchange.

Σημείωση Προηγούμενες εκδόσεις του Outlook αποθηκεύει το αρχείο .nk2 cache ψευδώνυμο στον ακόλουθο φάκελο.
 • Windows XP
  Μονάδα δίσκου: \Documentsand Settings\Username\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Τα Windows Vista και νεότερες εκδόσεις
  Μονάδα δίσκου: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
Μετά την εισαγωγή του προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων, η Όνομα_προφίλ.nk2 αρχείο μετονομάζεται σε Όνομα_προφίλ. nk2.old. Στην επόμενη εκκίνηση του Outlook, σας προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων δεν εισάγονται. Outlook 2010 δεν χρησιμοποιεί το αρχείο .nk2 για τη διατήρηση προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων σας. Όλες οι ενημερώσεις σας προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων στο Outlook 2010 γίνονται στο κρυφό μήνυμα σας προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης μηνυμάτων.

Σημείωση Εάν έχετε πολλά προφίλ στο Outlook, ο προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων από κάθε προφίλ συγχωνεύονται σε σας νέα αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων Outlook 2010 στην πρώτη εκκίνηση του Outlook 2010, χρησιμοποιώντας αυτό το προφίλ. Επομένως, ενδέχεται να βρείτε περισσότερα από ένα αρχείο .nk2 μετονομαστεί σε. nk2.old.

Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όπου πρέπει να εισαγάγετε ένα αρχείο προσωρινής αποθήκευσης ψευδώνυμο αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία εισαγωγής cache ψευδώνυμο πρώτης εκτέλεσης. Για παράδειγμα, ένας συνάδελφος θέλει να κάνετε κοινή χρήση τους προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων μαζί σας και θέλετε να ενημερώσετε την υπάρχουσα προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων με δεδομένα του συναδέλφου σας.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εισαγωγής αρχείων .nk2 στο Outlook 2010.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να μας εισαγωγής αρχείων .nk2 για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να κάνετε εισαγωγή αρχείων .nk2 μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτόματα αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί Επιδιόρθωση αυτού του ζητήματος ή στη σύνδεση Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου , και ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50584
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημειώσεις
 • Επιλέξτε ένα αρχείο .nk2 που θέλετε να εισαγάγετε στο Outlook 2010.
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση του λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και εκτελέστε τις αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Μη αυτόματη επίλυσηΓια να εισαγάγετε αρχεία .nk2 στο Outlook 2010, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Makesure ότι το αρχείο .nk2 στον ακόλουθο φάκελο:
  %AppData%\Microsoft\Outlook
  Σημείωση Το αρχείο .nk2, πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με το τρέχον προφίλ Outlook2010. Από προεπιλογή, το όνομα του προφίλ είναι "Outlook." Για να ελέγξετε το Όνομα_προφίλ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου.
  2. Κάντε διπλό κλικ στην Αλληλογραφία.
  3. Στο πλαίσιο διαλόγου " Ρύθμιση αλληλογραφίας ", κάντε κλικ στο κουμπί " Εμφάνιση των προφίλ".
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΕκτέλεση.
 3. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστεOutlook.exe /importnk2, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK. Αυτό θα πρέπει να importthe .nk2 fileinto το Outlook 2010 προφίλ.

  Σημείωση Αφού εισαγάγετε το αρχείο .nk2, τα περιεχόμενα του thefile συγχωνεύονται σε το υπάρχον προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων που είναι αυτήν τη στιγμή αποθηκευμένο inyour γραμματοκιβωτίου.
Σημείωση Το αρχείο .nk2 μετονομάζεται με την επέκταση ονόματος αρχείου .old στην πρώτη εκκίνηση του Outlook 2010. Επομένως, εάν προσπαθήσετε να εισαγάγετε πάλι το αρχείο .nk2, καταργήστε την επέκταση ονόματος αρχείου .old.

Βίντεο: Τρόπος εισαγωγής αρχείων .nk2 στο Outlook 2010
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
UUID =55add830-06d0-4b18-9878-d0952bbe566f VideoUrl =http://aka.MS/irs3rx
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Θέσεις αρχείων του Outlook

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
287623 Τρόπος επαναφοράς το ψευδώνυμο και την αυτόματη συμπλήρωση αποθηκεύει προσωρινά στο Outlook

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 980542 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB980542 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 980542

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com