Μήνυμα λάθους "Stop 0x0000006B PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED ο κωδικός σφάλματος" κατά την εκκίνηση σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 ή Windows Server 2008 R2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 981833 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Έχετε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 ή Windows Server 2008 R2. Ωστόσο, ο υπολογιστής διακόπτεται κατά τη διαδικασία εκκίνησης πριν να ζητούνται πιστοποιήσεις χρήστη. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους Stop παρόμοιο με το ακόλουθο:
STOP: 0X0000006B)Παράμετρος1, Παράμετρος2, Παράμετρος3, Παράμετρος4)
PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED
Σημείωση Οι τέσσερις παράμετροι στο μήνυμα λάθους Stop ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων του υπολογιστή.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το αρχείο Bootcat.cache είναι κατεστραμμένο ή επειδή το μέγεθος του αρχείου Bootcat.cache έχει αλλάξει από την τελευταία επιτυχημένη εκκίνηση.

Σημείωση Το αρχείο Bootcat.cache βρίσκεται στο % SystemRoot%\system32\codeintegrity.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε Service Pack 1 για Windows 7 και Windows Server 2008 R2. Η Microsoft παρέχει επείγουσα επιδιόρθωση που δεν υποστηρίζεται για αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το service pack, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
976932 Πληροφορίες σχετικά με το Service Pack 1 για Windows 7 και Windows Server 2008 R2
 

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε τον υπολογιστή από τη μονάδα δίσκου ή μονάδα USB, χρησιμοποιώντας μέσο εγκατάστασης των Windows. Διαγράψτε το αρχείο Bootcat.cache, και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 981833 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows Server 2008 R2 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
 • Windows HPC Server 2008 R2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbfix kbhotfixserver kbqfe kbsurveynew kbprb kbmt KB981833 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:981833

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com