Следвайте тези стъпки, за да изтриете акаунта си за GroupMe. 

Важно: 

  • Ако промените мнението си за изтриването на акаунта си, имате 48 часа, за да го активирате отново. Щракнете върху връзката в имейла за потвърждение или SMS съобщението, което ви изпратихме или просто влезте отново в GroupMe, за да отмените изтриването на акаунта.

  • Ако не възстановите акаунта си в рамките на 48 часа, той се изтрива и не можете да го върнете.

  1. Щракнете върху своя аватар (снимка на профила), за да отворите профила си, след което изберете иконата на молив , за да редактирате профила си.

  2. Изберете връзката Изтриване на акаунт за GroupMe .

  3. На екрана за потвърждение изберете Continue (може да се наложи първо да въведете паролата си).

  4. Изтрийте своя акаунт за GroupMe:

  • Ако нямате групи:

    1. Появява се екранът за окончателни потвърждения.

    2. Изберете Изтрий.

    3. Сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е отбелязан за изтриване.

  • Ако сте собственик на група, трябва да прехвърлите собствеността или да завършите групата преди изтриването на вашия акаунт:

    1. Изберете прехвърляне, след което на следващия екран изберете нов собственик от списъка с членове или изберете крайна група.

    2. Повторете за всяка група, която притежавате. Връщате се в екрана редактиране на профил.

    3. Изберете Изтриване на акаунт за GroupMe отново.

    4. Въведете паролата си, за да потвърдите, че искате да изтриете акаунта си, след което изберете Continue.

    5. Изберете Изтрий. Вие сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е планиран за изтриване.

  1. Докоснете менюто Отваряне на навигационната Бутон "Още"  , докоснете аватара си (снимка на профила) и докоснете иконата за Редактиране

  2. Изберете връзката Изтриване на акаунт за GroupMe .

  3. На екрана за потвърждение изберете Continue (може да се наложи първо да въведете паролата си).

  4. Изтрийте своя акаунт за GroupMe:

  • Ако нямате групи:

    1. Появява се екранът за окончателни потвърждения.

    2. Изберете Изтрий.

    3. Сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е отбелязан за изтриване.

  • Ако сте собственик на група, трябва да прехвърлите собствеността или да завършите групата преди изтриването на вашия акаунт:

    1. Изберете прехвърляне, след което на следващия екран изберете нов собственик от списъка с членове или изберете крайна група.

    2. Повторете за всяка група, която притежавате. Връщате се в екрана редактиране на профил.

    3. Изберете Изтриване на акаунт за GroupMe отново.

    4. Въведете паролата си, за да потвърдите, че искате да изтриете акаунта си, след което изберете Continue.

    5. Изберете Изтрий. Вие сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е планиран за изтриване.

  1. Докоснете менюто Отваряне на Бутон "Още"за навигация  и след това изберете профил

    Забележка: В iPad, ако не разполагате с менюто Отваряне на навигационната Бутон "Още" , изберете чат в горния край на екрана.

  2. Изберете връзката Изтриване на акаунт за GroupMe .

  3. На екрана за потвърждение изберете Continue (може да се наложи първо да въведете паролата си).

  4. Изтрийте своя акаунт за GroupMe:

  • Ако нямате групи:

    1. Появява се екранът за окончателни потвърждения.

    2. Изберете Изтрий.

    3. Сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е отбелязан за изтриване.

  • Ако сте собственик на група, трябва да прехвърлите собствеността или да завършите групата преди изтриването на вашия акаунт:

    1. Изберете прехвърляне, след което на следващия екран изберете нов собственик от списъка с членове или изберете крайна група.

    2. Повторете за всяка група, която притежавате. Връщате се в екрана редактиране на профил.

    3. Изберете Изтриване на акаунт за GroupMe отново.

    4. Въведете паролата си, за да потвърдите, че искате да изтриете акаунта си, след което изберете Continue.

    5. Изберете Изтрий. Вие сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е планиран за изтриване.

  1. Влезте в акаунта си в GroupMe и изберете своя аватар (снимка на профила), за да редактирате профила си

  2. Изберете връзката Изтриване на акаунт за GroupMe .

  3. На екрана за потвърждение изберете Continue (може да се наложи първо да въведете паролата си).

  4. Изтрийте своя акаунт за GroupMe:

  • Ако нямате групи:

    1. Появява се екранът за окончателни потвърждения.

    2. Изберете Изтрий.

    3. Сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е отбелязан за изтриване.

  • Ако сте собственик на група, трябва да прехвърлите собствеността или да завършите групата преди изтриването на вашия акаунт:

    1. Изберете прехвърляне, след което на следващия екран изберете нов собственик от списъка с членове или изберете крайна група.

    2. Повторете за всяка група, която притежавате. Връщате се в екрана редактиране на профил.

    3. Изберете Изтриване на акаунт за GroupMe отново.

    4. Въведете паролата си, за да потвърдите, че искате да изтриете акаунта си, след което изберете Continue.

    5. Изберете Изтрий. Вие сте излезли от GroupMe и акаунтът ви е планиран за изтриване.

Нуждаете се от още помощ?

Разширете уменията си
Преглед на обучението
Получавайте първи новите функции
Присъединете се към Microsoft приобщени

Беше ли полезна тази информация?

Доколко сте доволни от качеството на превода?
Какво е повлияло на вашия потребителски опит?

Благодарим ви за обратната връзка!

×