I GroupMe kan du enten forlade en gruppe, du er inviteret til, eller afslutte en gruppechat, du har oprettet. Hvis du forlader en gruppe, kan du når som helst tilmelde dig gruppen igen.
Sådan forlader eller afslutter du gruppen:
Vælg gruppen, du vil forlade eller afslutte.
Vælg gruppens avatar (profilbillede), og vælg derefter

Bemærk
På iPad skal du trykke på knappen Indstillinger
øverst på skærmen.Rul ned, og vælg Forlad gruppe eller Afslut gruppe, og vælg derefter indstillingen for at bekræfte.
Vigtig
Hvis du vælger Afslut gruppe, sletter du gruppen helt. For at undgå dette kan du overføre gruppens ejerskab til en anden person først.