Hvis du er logget på, husker Copilot tidligere samtaler, giver dig mulighed for at få adgang til dem og fortsætter, hvor du slap. Copilot bevarer de seneste 18 måneders interaktioner i samtaleoversigten.
Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Microsoft bruger din samtaleoversigt, under Ofte stillede spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger i samtaleoversigten.
Adgang til samtaleoversigten
Hvis du er logget på Copilot, kan du få adgang til din samtaleoversigt i Copilot på følgende måder:
- På copilot.com: Samtaleoversigten vises som standard i venstre side af skærmen. Hvis den ikke vises, skal du muligvis åbne sidepanelet ved at klikke på sidepanelpanelet til
øverst til venstre. - I Copilot til Windows eller macOS: Samtaleoversigten vises som standard i venstre side af skærmen. Hvis den ikke vises, skal du muligvis åbne sidepanelet ved at klikke på sidepanelpanelet til
øverst til venstre. - I Copilot-mobilappen: Åbn menuen, og din samtaleoversigt vises.
Slette elementer fra samtaleoversigten
Når du har åbnet samtaleoversigten, kan du slette elementer i oversigten på følgende måder:
- På copilot.com: Markér de tre prikker til højre for elementet, og vælg Slet.
- I Copilot til Windows eller macOS: Højreklik på elementet, og vælg Slet.
- I Copilot-mobilappen: Tryk på de tre prikker til højre for elementet, og vælg Slet.
Dele en samtale
Du kan dele en Copilot-samtale som et link med andre på følgende måder:
-
Del en hel samtale: Vælg delingsikon
i øverste højre hjørne af chatsiden for at generere et link, der kan deles for hele samtalen. -
Del et enkelt chatsvar: Klik på
nederst i et chatsvar for at generere et link, der kan deles for den enkelte chattur.
Når du har klikket på knappen Del, vises et forhåndsvisningsvindue, hvor du præcist kan se, hvilket indhold der deles. Du kan gennemse den for at sikre, at den indeholder de rigtige meddelelser.
Når linket til samtalen er delt, vil modtageren se en kopi af samtalen fra det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. Hvis du fortsætter samtalen, får modtagerne ikke vist noget, du tilføjede, efter linket blev oprettet.
Bemærk
Når du opretter et delt link, kan det tilgås af alle via linket. Sørg for ikke at medtage følsomme, fortrolige eller personlige oplysninger i delte links, som du ikke ønsker, andre skal se.
Slette hele samtaleoversigten
Hvis du er logget på med en Microsoft-konto, skal du gå til Administrer din Copilot-aktivitetsoversigt på din Microsoft-konto. Under "Aktivitetshistorik for Copilot-appen" skal du vælge Slet al aktivitetsoversigt for at slette hele din Copilot-samtaleoversigt.
Hvis du er logget på med et Apple-id, skal du vælge Anonymitet > for konto > Ryd min historik i Copilot-appen.