Når du opretter en gruppe, har du mulighed for at gøre en gruppe åben eller lukket.

  • Lukket gruppe: kun gruppens forfatter kan tilføje eller fjerne personer, ændre gruppens navn, avatar og emne. Ikke-ejere vil ikke have de indstillinger for medlemskab og gruppe indstillinger, der er tilgængelige for dem på siden gruppemedlem.

  • Åbn gruppe: alle medlemmer kan tilføje eller fjerne personer, ændre gruppens navn, avatar og emne. Det er dog kun gruppens forfatter, der kan aktivere deling og sletning af gruppen.

Ændre en gruppes indstillinger til lukket eller åben

Dine aktuelle gruppe chats kan ændres til lukket eller åben fra gruppe indstillingerne. 

  1. Gå til gruppe chatten.

  2. Vælg gruppens avatar (gruppebillede).

  3. Vælg indstillinger Knappen Indstillinger.

    Bemærk!: På iPad skal du trykke på indstillinger Knappen Indstillinger øverst på skærmen.

  4. Slå lukket gruppe til eller fra.

Kontrollere tidligere gruppemedlemmer

Gruppe ejere i lukkede grupper har et ekstra lag kontrolelement til at blokere eller fjerne blokering af medlemmer:

  1. Gå til gruppe chatten.

  2. Vælg gruppens avatar (gruppebillede).

  3. Vælg medlemmer, og vælg den tidligere fane.

    Bemærk!: På iPad skal du trykke på ikonet medlemmer ikonet iPad-medlemmer øverst på skærmen.

  4. På rullelisten skal du vælge medlemmer, der er tilbage, og derefter vælge Bloker ud for hvert af de tidligere medlemsnavne for at forhindre dem i at skrive gruppen igen.

    Bemærk!: Listen Bortviste medlemmer og listen fjernede medlemmer viser tidligere forbudte eller fjernede medlemmer. Hvis du vil fjerne blokeringen af dem, skal du vælge Fjern blokering eller Føj til gruppe ud for deres navn på den relevante liste.

Har du brug for mere hjælp?

Udvid dine færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Deltag i Microsoft insiders

Var disse oplysninger nyttige?

Hvor tilfreds er du med kvaliteten af oversættelsen?

Hvad påvirkede din oplevelse?

Har du mere feedback? (Valgfrit)

Tak for din feedback!

×