Kouluvuoden lopussa Microsoft Teamsin luokille luodut tiimit kannattaa arkistoida, kun valmistaudut seuraavan vuoden kursseihin. Tiimin arkistointi poistaa tiimin Aktiiviset tiimit -luettelosta ja lukitsee tiimin toiminnan. Kaikki tiimiin liittyvä sisältö tallennetaan, ja voit käyttää sitä milloin tahansa. Tämä sisältää tiedostot, keskustelut, arvosanat ja tehtävät, joita voit käyttää myöhemmin uudelleen.
Tiimien arkistointi SDS:n avulla
Jos olet IT-Hallinta ja suunnittelet SDS:n käyttämistä opettajien oppituntien arkistointiin, ilmoita opettajille, milloin tunnit arkistoidaan. Voit jakaa seuraavat tiedot heidän kanssaan, jotta he tietävät, mistä löytää edellisten kouluvuosien arkistoidut luokat ja miten he voivat käyttää tehtäviä uudelleen tulevassa opetuksessa.
Mitä tapahtuu, kun tiimi arkistoidaan?
Arkistointi ei poista tiimiä. Arkistoidun tiimin kaikki toiminta jäädytetään. Tähän sisältyy mahdollisuus lisätä tai muokata kanavia, lähettää viestejä ja luoda uusia tehtäviä. Tiimin omistajat voivat kuitenkin edelleen lisätä tai poistaa tiimin jäseniä ja päivittää rooleja. Tiimi ei enää näy aktiivisten tiimien näkymässäsi.
Tiimin arkistointi manuaalisesti
Jos olet opettaja ja IT-Hallinta ei käytä SDS:ää luokkaryhmien arkistointiin, voit arkistoida tiimejä itse.
Valitse
suodatinkuvakkeen vierestä ja sitten Tiimien hallinta.
Valitse Lisää vaihtoehtoja Lisää vaihtoehtoja -
tiimin nimen > vieressä Arkisto tiimi.
Jos haluat tarkastella arkistoimaasi tiimiä, valitse Lisää vaihtoehtoja Lisää vaihtoehtoja -
> Hallitse tiimejä uudelleen ja vieritä alaspäin nähdäksesi tiimiluettelon lopussa olevan laajennettavan luettelon arkistoituista tiimeistä.
Arkistoidun tiimin palauttaminen
Aktivoi tiimi uudelleen siirtymällä Arkistoidut-osioon, valitsemalla Lisää vaihtoehtoja -
tiimin nimen vieressä ja valitsemalla Palauta tiimi.
Arkistoitujen tiimien tehtävien käyttäminen uudelleen
Microsoft Teamsin avulla voit käyttää missä tahansa tiimissä luomiasi tehtäviä uudelleen, olivatpa ne arkistoidun luokan tehtäviä tai eivät. Voit käyttää tehtävää uudelleen seuraavasti:
Siirry nykyiseen luokkaan ja valitse sitten Tehtävät.
Valitse Luo>aiemmin luodusta.
Valitse alkuperäinen luokka ja tehtävä, jota käytät uudelleen, noudattamalla annettuja ohjeita.
Täytä tai muokkaa tehtävän tietoja tavalliseen tapaan ja valitse luokat tai yksittäiset opiskelijat, joille tehtävä määritetään.
Valitse Määritä.