Ez a cikk a 2025. augusztus 12-én kiadott Microsoft SharePoint Munkafolyamat-kezelő frissítési 5002750 ismerteti.
Megjegyzés: Ez a frissítési csomag 16.0.18526.20518-ás buildje.
Továbbfejlesztések és javítások
Frissítette az SQL-kódtárat System.Data.SqlClient -ról Microsoft.Data.SqlClient-re.
A frissítés letöltése és telepítése
Microsoft letöltőközpont
Ez a frissítés csak manuális letöltéshez és telepítéshez érhető el a Microsoft letöltőközpontból.
Víruskeresési jogcím
A Microsoft a fájl közzétételének napján elérhető legújabb vírusészlelő szoftverrel ellenőrizte a fájlt. A fájl tárolása biztonsági fejlesztésű kiszolgálókon történik, amelyek megakadályozzák a jogosulatlan módosításokat.
Frissítési információk
Előfeltételek
A frissítés alkalmazásához telepítve kell lennie a SharePoint Munkafolyamat-kezelő-ügyfélnek (16.0.18526.20518).
Újraindítási információk
Előfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.
További információ
Előfordulhat, hogy a frissítés teljes telepítéséhez ezeket a lépéseket kell követnie.
A meglévő farm esetében
-
Távolítsa el a régi SharePoint Munkafolyamat-kezelő (SPWFM) ügyfelet.
-
Telepítse az SPWFM-ügyfelet (16.0.18526.20518).
-
Telepítse a SharePoint Munkafolyamat-kezelő (KB5002750) frissítését.
-
Szükség esetén indítsa újra a számítógépet.
-
Futtassa Munkafolyamat-kezelő Farm frissítése parancsot a Munkafolyamat-kezelő Konfiguráció varázslóban.
Az új farmhoz
-
Telepítse a SharePoint Munkafolyamat-kezelő RTM-et.
-
Telepítse az SPWFM-ügyfelet (16.0.18526.20518).
-
Telepítse a SharePoint Munkafolyamat-kezelő (KB5002750) frissítését.
-
Az új farm létrehozásához futtassa a Munkafolyamat-kezelő Konfiguráció varázslót.
Megjegyzések:
-
A SharePoint Munkafolyamat-kezelő (KB5002750) frissítését a Munkafolyamat-kezelő farm összes kiszolgálójára telepítenie kell.
-
El kell távolítania a régi SharePoint Munkafolyamat-kezelő-ügyfelet a Munkafolyamat-kezelő farm és a SharePoint Server farm összes kiszolgálójáról.
-
Az új SharePoint Munkafolyamat-kezelő-ügyfelet a Munkafolyamat-kezelő farm és a SharePoint Server farm összes kiszolgálójára telepítenie kell.
Hivatkozások
Ismerje meg a Microsoft szoftverfrissítéseinek leírására használt szabványos terminológiát .
Az Office System TechCenter az Office minden verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai telepítési erőforrásokat.