Hatókör
System Center 2012 R2 System Center 2012 R2 App Controller System Center 2012 R2 Data Protection Manager System Center 2012 R2 Operations Manager Microsoft System Center 2012 R2 Orchestrator System Center 2012 R2 Service Manager Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager Windows Azure Pack (on Windows Server 2012 R2)

Ez az összefoglaló cikk a Microsoft System Center 2012 R2 4. kumulatív frissítésében frissített összetevőket ismerteti. Emellett ez a cikk letöltési hivatkozásokat és olyan összetevőkre mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyek további információt nyújtanak a frissítésben megoldódott problémákról.A System Center 2012 R2 frissítési csomagjainak letöltéséhez és telepítéséhez tekintse meg a "How to obtain and install Update 4 for System Center 2012 R2" (A 4. kumulatív frissítés beszerzése és telepítése System Center 2012 R2-höz) című szakaszt.

Az ebben a kumulatív frissítésben javított összetevők

Alkalmazásvezérlő

Ebben a kumulatív frissítésben nincsenek frissítések az összetevőhöz.

Data Protection Manager (KB3009516)

A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a System Center 2012 R2 Data Protection Manager 4. kumulatív frissítésében talál.

Operations Manager (KB2992020)

A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a System Center 2012 R2 Operations Manager 4. kumulatív frissítésében talál.

Service Manager (KB2989601)

A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a System Center 2012 R2 Service Manager 4. kumulatív frissítésében talál.

Orchestrator

Ebben a kumulatív frissítésben nincsenek frissítések az összetevőhöz.

Service Provider Foundation (KB2992021)

A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a System Center 2012 R2 Orchestrator – SPF 4. kumulatív frissítésében talál.

Szolgáltatásjelentés (KB2992025)

A javításokról és telepítési utasításokról a System Center 2012 R2 szolgáltatásjelentés 4. kumulatív frissítésében olvashat.

Virtual Machine Manager (KB2992024)

A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager 4. kumulatív frissítésében talál.

Windows Azure Pack (KB2992027)

A javításokról és a telepítési utasításokról a Windows Azure Pack 4. kumulatív frissítésében olvashat.

Windows Azure Pack-webhelyek 2. verziója (KB2992029)

A javításokról és a telepítési utasításokról a Windows Azure Pack-webhelyek 2- es verziójának 4. kumulatív frissítésében olvashat.

A 4. kumulatív frissítés beszerzése és telepítése System Center 2012 R2-höz

Letöltési információ

A System Center 2012 R2 frissítési csomagjai a Microsoft Update-ből vagy manuális letöltéssel érhetők el.

Microsoft Update

Ha frissítési csomagot szeretne beszerezni és telepíteni a Microsoft Update-ből, kövesse az alábbi lépéseket egy olyan számítógépen, amelyen telepítve van egy System Center 2012 R2 összetevő:

1. Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.

2. Kattintson duplán Vezérlőpult Windows Update.

3. A Windows Update ablakban kattintson az Online ellenőrzés gombra a Microsoft Update frissítéseinek keresése gombra.

4. Kattintson a Fontos frissítések gombra.

5. Jelölje ki a telepíteni kívánt kumulatív frissítési csomagokat, majd kattintson az OK gombra.

6. Kattintson a Frissítések telepítése elemre a kiválasztott frissítési csomagok telepítéséhez.

A frissítési csomagok manuális letöltése

Az alábbi webhelyeken manuálisan töltheti le a frissítési csomagokat a Microsoft Update katalógusából vagy a Microsoft letöltőközpontból.Data Protection Manager

Letöltés Töltse le most a Data Protection Manager frissítési csomagot.Operations Manager

Letöltés Töltse le most az Operations Manager frissítési csomagot.Service Manager

Letöltés Töltse le a Service Manager frissítési csomagot.Orchestrator

Letöltés A Service Provider Foundation frissítési csomagjának letöltése.Szolgáltatásjelentés

Letöltés Töltse le most a Service Reporting frissítési csomagot.Virtual Machine Manager

Letöltés Töltse le a felügyeleti konzol frissítési csomagját. Letöltés Töltse le most a Virtual Machine Manager frissítési csomagot.Windows Azure Pack

Letöltés Töltse le most az Windows Azure Pack frissítési csomagot.Windows Azure Pack-webhelyek 2-es verziója

Letöltés Töltse le az Windows Azure Pack-webhelyek 2. verziójának frissítési csomagja.Telepítési utasításokA frissítési csomagok manuális telepítéséhez futtassa a következő parancsot egy rendszergazda jogú parancssorból:

msiexec.exe /update <csomagnév> Például az Operations Manager Server frissítésének (KB2992020) telepítéséhez futtassa a következő parancsot egy rendszergazda jogú parancssorból:

msiexec.exe /update KB2992020-AMD64-Server.msp

További segítségre van szüksége?

További lehetőségeket szeretne?

Fedezze fel az előfizetés előnyeit, böngésszen az oktatóanyagok között, ismerje meg, hogyan teheti biztonságossá eszközét, és így tovább.