Taikoma
Windows 10 ESU

Leidimo data:

2025-11-11

Versija:

OS komponavimo versija 19045.6466 (ne juosta)

„Windows“ saugiosios įkrovos sertifikato galiojimo laikas 

Svarbu: Saugiosios įkrovos sertifikatai, kuriuos naudoja dauguma „Windows“ įrenginių, nustos galioti nuo 2026 m. birželio mėn. Tai gali turėti įtakos tam tikrų asmeninių ir verslo įrenginių galimybėms saugiai įkrauti, jei laiku neatnaujinama. Kad išvengtumėte trikčių, rekomenduojame peržiūrėti rekomendacijas ir imtis veiksmų, kad sertifikatai būtų atnaujinti iš anksto. Išsamios informacijos ir paruošimo veiksmus žr. „Windows“ saugiosios įkrovos sertifikato galiojimo laikas ir CA naujinimai.

"Windows" naujinimai nediegia "Microsoft Store" programų naujinimų. Jei esate įmonės vartotojas, žr. "Microsoft Store" programėlės – Configuration Manager". Jei esate vartotojas vartotojas, žr. Programėlių ir žaidimų naujinimų gavimas "Microsoft Store".

Suvestinė

Šis juostos (OOB) naujinimas siūlomas vartotojų įrenginiams, kurie neužregistruoti Windows 10 išplėstinio saugos Naujinimai (ESU) programoje. Šis naujinimas yra kaupiamasis ir apima saugos pataisas ir patobulinimus nuo 2025 m. spalio 14 d., saugos naujinimą (KB5066791), be šių:

• Šis naujinimas išsprendžia Windows 10 vartotojų išplėstinio saugos naujinimo (ESU) registracijos proceso problemą, dėl kurios registracijos vediklis gali neveikti registracijos metu. Pritaikius šį naujinimą, vartotojų įrenginiai turėtų turėti galimybę sėkmingai užsiregistruoti ESU naudodami ESU vediklį.

Pastabos

• Kai registracija bus baigta, įrenginys pradės gauti išplėstinę saugos Naujinimai per „Windows Update“.

• Šis naujinimas pažymėtas kaip saugos naujinimas įrenginiams, kurie nėra įtraukti į Windows 10 vartotojų ESU, nes išsprendžia problemą, dėl kurios paveikti klientai negalėjo gauti esminių saugos naujinimų.

Priežiūros rietuvės naujinimas (KB5071982) – 19045.6465

Dabar "Microsoft" sujungia naujausią operacinės sistemos priežiūros rietuvės naujinimą (SSU) su naujausiu kaupiamuoju naujinimu (LCU). SSU pagerina naujinimo proceso patikimumą siekiant sumažinti galimas problemas diegiant naujinimus.

Šiame naujinime įtraukti priežiūros rietuvės, kuri yra „Windows“ naujinimų diegimo komponentas, kokybės patobulinimai. Norėdami sužinoti daugiau apie SSU, žr. Priežiūros rietuvės naujinimai ir Priežiūros rietuvės Naujinimai (SSU): dažnai užduodami klausimai

Žinomos problemos šiame naujinime

Šiuo metu žinome apie problemas, susijusias su šiuo naujinimu.

Kaip gauti šį naujinimą

Prieš diegdami šį naujinimą

Svarbu neberekomenduojame naudoti „Visio Services“ ir „Visio Web Access" puslapio dalies „SharePoint Online“. Turite įdiegti naujausią priežiūros rietuvės naujinimą (SSU). Neįdiegus naujausio SSU prieš taikant "Windows" naujinimus, "Windows" naujinimas gali būti nesiūlomas, kol neįdiegtas naujausias SSU.

Diegti šį naujinimą

Norėdami įdiegti šį naujinimą, atlikite šiuos veiksmus:

1. Eikite į „Windows Update“ parametrų puslapį ir pasirinkite Tikrinti, ar yra naujinimų.

2. Įdiekite šį ne juostos (OOB) naujinimą (KB5071959) ir iš naujo paleiskite įrenginį, kad užbaigtumėte diegimą.

Norėdami ir toliau gauti naujinimus kaip "Windows 10 Consumer ESU" programos dalį, turėsite užregistruoti savo "Windows" įrenginį naudodami Windows 10 vartotojų ESU registracijos vediklį. Sėkmingai užregistravę įrenginį, pradėsite gauti išplėstinę saugos Naujinimai per „Windows Update“.

Failo informacija

Į šį naujinimą įtrauktų failų sąrašas pateikiamas CSV (kableliais atskirtų reikšmių) (*.csv) faile. Failą galima atidaryti teksto rengykle, pvz., užrašine arba programoje "Microsoft Excel".

Atsisiuntimo piktogramaAtsisiųskite šio į juostą nepatenkančio naujinimo failo informaciją KB5071959 dabar.

Atsisiuntimo piktogramaAtsisiųskite SSU (KB5071982) – 19045.6465 versijos naujinimo failo informaciją dabar.

Reikia daugiau pagalbos?

Norite daugiau parinkčių?

Sužinokite apie prenumeratos pranašumus, peržiūrėkite mokymo kursus, sužinokite, kaip apsaugoti savo įrenginį ir kt.