I en gruppechat kan du forlate chatten selv eller fjerne noen andre fra chatten.
Hvis du forlater samtalen, fjernes du fra samtalen. Hvis du fjerner noen, fjernes de fra chatten, men meldingsloggen beholdes.
Tips
Hvis du forlater en gruppe fordi du mottar for mange varsler om nye meldinger, kan du i stedet deaktivere varsler eller dempe chatten fra denne gruppen.
Forlate en gruppechat
Hvis du bestemmer deg for å forlate en gruppechat i Teams, slutter du å motta meldinger. Du kan bare bli med på nytt hvis noen inviterer deg på nytt.
- Finn navnet på gruppen du vil forlate, i chatlisten.
- Velg Flere alternativer
>La
.
Hvis du ombestemmer deg, ber du bare noen om å invitere deg til gruppen på nytt.
Fjerne personer fra en gruppechat
Obs!
Administratoren må aktivere denne innstillingen for å tillate medlemmer å fjerne hverandre fra en gruppechat.
Når du fjerner personer fra en gruppechat i Teams, kan de se tidligere meldinger, men de kan ikke sende nye eller se fremtidig innhold.
- Åpne en gruppechat med tre eller flere personer, og velg Vis og legg til deltakere
. - Gå til personens navn du vil fjerne.
- Velg Fjern
bekreft at du vil fjerne deltakeren fra chatten.
En melding i chatten informerer alle om at du har fjernet personen.
People fjernet fra en chat, kan se den forrige chatteloggen, men de kan ikke sende nye meldinger eller reagere på meldinger. De kan heller ikke vise nye samtaler eller filer som deles av gruppen.
Obs!
Hvis noen forlater eller fjernes fra en gruppechat, forblir meldingene deres i gruppechatloggen. Hvis du redigerer en melding i en gruppechat, blir imidlertid meldingen usynlig for tidligere deltakere.