Når du oppretter en gruppe, har du muligheten til å gjøre en gruppe åpen eller lukket.

  • Lukket gruppe: bare gruppen som oppretter kan legge til eller fjerne personer, endre gruppe navn, avatar og emne. Ikke-eiere vil ikke ha alternativene for medlemskap og gruppe innstillinger tilgjengelige på siden for gruppe medlemmer.

  • Åpne gruppe: alle medlemmer kan legge til eller fjerne personer, endre gruppe navn, avatar og emne. Bare gruppens oppretter kan imidlertid aktivere deling og sletting av gruppen.

Endre innstillingene for en gruppe til lukket eller åpne

Gjeldende gruppe tekst samtaler kan endres til lukket eller åpen fra gruppe innstillingene. 

  1. Gå til gruppe chatten.

  2. Velg gruppens avatar (gruppe bilde).

  3. Velg Innstillinger  Innstillinger-knappen.

    Obs!: På iPad trykker du innstillinger Innstillinger-knappen øverst på skjermen.

  4. Slå lukket gruppe på eller av.

Kontrollere tidligere gruppe medlemmer

Gruppe eiere i lukkede grupper har et ekstra lag med kontroll for å blokkere eller oppheve blokkeringen av medlemmer:

  1. Gå til gruppe chatten.

  2. Velg gruppens avatar (gruppe bilde).

  3. Velg medlemmer, velg forrige -fanen.

    Obs!: Trykk på medlemmer ikon for iPad-medlemmer -ikonet fra toppen av skjermen på iPad.

  4. Velg medlemmer som forlotfra rulle gardin listen, og velg deretter blokker ved siden av hvert navn på den tidligere medlemmet for å nekte dem fra å skrive inn gruppen på nytt.

    Obs!: Medlemmer som er ute stengt og listen over fjernet medlemmer, viser tidligere ute stengt eller fjernet medlemmer. Hvis du vil oppheve blokkeringen av dem, velger du Fjern blokkering eller Legg til i gruppe ved siden av navnet i den riktige listen.

Trenger du mer hjelp?

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Microsoft Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Hvor fornøyd er du med kvaliteten på oversettelsen?
Hva påvirket opplevelsen din?

Takk for tilbakemeldingen!

×