Hva skjer når en gruppe slettes?

Gjelder for
Outlook for Android Outlook for iOS

Obs!

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for enkeltpersoner som bruker en jobb- eller skolekonto med et kvalifisert Microsoft 365-abonnement. 

Når du sletter en gruppe, blir gruppeteamområdet, gruppesamtaler, e-postmeldinger, filer, kalenderhendelser og all relatert informasjon fjernet for alltid. Hvis du slettet gruppen ved en feil, kan du be IT-administratoren om å gjenopprette gruppen innen 30 dager etter at den ble slettet.

Se også

Hvordan sletter jeg en gruppe?