Bare eieren av et klasseteam kan slette det. Elever kan ikke slette klasseteam eller forlate dem. Elever kan imidlertid fjernes fra klasseteamet av teamets eier.
Hvis du sletter en klasse permanent, fjernes tilgangen til klassen, oppgaver, kanaler og kalendere for alle, inkludert deg selv.
Tips
Hvis du vil beholde klassefiler, oppgaver, karakterer og samtaler for fremtidig bruk eller referanse, bør du vurdere å arkivere klassen i stedet. Dette vil fryse teamaktiviteten og fjerne klasseteamet fra dine «Aktive team».
Slik sletter du klasseteamet:
Gå til den klassen du ønsker å slette, og velg ellipse-ikonet ved siden av navnet på klassen.
Velg Slett teamet.
Hvis du er sikker på at du vil slette klassen, merk av boksen og velg Slett team.
Tips
Hvis du vil gjenopprette en Microsoft 365-gruppe som er knyttet til teamet ditt, kan team-eiere og IT-administratorer gjenopprette slettede team i opptil 30 dager. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://aka.ms/groupssoftdelete.
Lær mer
Fjerne en elev fra et klasseteam