Kako deluje zasebnost v Swayju?
Ko ustvarite Sway, ta postane zasebna spletna stran. Ni objavljen nikjer in indeksiran. To pomeni, da je ne boste mogli najti z iskanjem v mehanizmu za iskanje (kot je bing.com ali google.com) ali na spletnem mestu vašega podjetja.
Ko daste Sway v skupno rabo, lahko nastavite dovoljenja, kdo si lahko ogleda vaš Sway. Tudi če ima nekdo povezavo do Swayja, mora izpolnjevati določene zahteve, da si lahko ogleda vsebino v njem. Preberite več o tem, kdo lahko vidi vaš Sway.
Kaj pomenijo različne nastavitve dovoljenj?
Določene osebe: avtor je določil, da si lahko Sway ogledajo le določene osebe. Do njega bodo lahko dostopali le tisti, ki imajo dovoljenje za dostop.
Uporabniki v vaši organizaciji: Do Swayja lahko dostopajo le osebe v organizaciji ali šoli avtorja.
Vsi s povezavo: vsi, ki imajo povezavo, bodo lahko dostopali do Swayja.
Opomba
Če ustvarite Sway, ko ste prijavljeni v šolski ali službeni račun, si ga lahko privzeto ogleda kdor koli v organizaciji s povezavo. Če Sway ustvarite, ko ste prijavljeni v svoj Microsoftov račun, bo do njega privzeto dostopen vsak, ki ima povezavo. Uporabniki lahko privzeto nastavitev kadar koli spremenijo tako, da izberejo drugo možnost dovoljenj.
Kaj bo videla oseba, ki ni vpisana, če pošljem povezavo do svojega Swayja?
Če so dovoljenja Swayja omejena na določene osebe ali osebe v vaši organizaciji:
- Prejemnik povezave si ne bo mogel ogledati vašega Swayja brez vpisa. Namesto tega bo pozvana, da se prijavi, da si ogleda vsebino.
Če so dovoljenja Swayja nastavljena na vse s povezavo:
- Prejemnik bo odprl povezavo in si bo lahko takoj ogledal vaš Sway. Če si želi ogledati vsebino, se ji ni treba vpisati.
Preberite več o tem, kdo lahko vidi vaš Sway.
Kako lahko dam svoj Sway v skupno rabo le z določenimi osebami?
V meniju za skupno rabo je nastavitev, ki omogoča, da daste Sway v skupno rabo le z določenimi osebami. Več informacij o skupni rabi Swayja.
Kako dodam geslo v Sway?
Čeprav lahko dodate geslo v Sway, priporočamo, da uporabite možnosti skupne rabe Swayja z določenimi osebami ali osebami v organizaciji, ki vključujejo povezavo. Te možnosti bodo zahtevale vpis, zato se bodo gledalci morali vpisati, zato je to najboljši način za zaščito vsebine.
Če dam svoj Sway v skupno rabo, ali ga lahko gledalci mojega Swayja dajo v skupno rabo z drugimi?
- Če daste Sway v skupno rabo z določenimi osebami, te osebe ne bodo mogle dati v skupno rabo z nikomer.
- Če daste svoj Sway v skupno rabo z osebami v organizaciji prek povezave, bodo lahko dali vaš Sway v skupno rabo, vendar le z osebami v vaši organizaciji.
- Če daste Sway v skupno rabo s komer koli prek povezave, bodo te osebe lahko delile vaš Sway s komer koli.
Več informacij o skupni rabi Swayja in ravni dovoljenj.
Kako spremenim, kdo lahko dostopa do mojega Swayja?
Če želite spremeniti, kdo ima dostop do Swayja, ki ste ga že dali v skupno rabo, kliknite »Več možnosti>za skupno rabo>«Ponastavite nastavitve skupne rabe. Spletni naslov vašega Swayja bomo trajno spremenili v novega, tako da ga boste lahko znova dali v skupno rabo s komer koli želite.
Kako izbrišem Sway?
Obiščite spletno mesto Sway.cloud.microsoft/my in si oglejte seznam Swayjev, ki ste jih ustvarili, v razdelku » Moji swayji « na strani.
Opomba
Če trenutno urejate Sway, kliknite gumb Sway v zgornjem levem kotu, da se premaknete na stran Sway.cloud.microsoft/my.
V Swayju, ki ga želite izbrisati, kliknite »Odkrijte več razpoložljivih možnosti Swayja«
«.Kliknite »Premakni ta Sway v koš«.
Kliknite »Da«, izbriši.
Opomba
Ko Sway izbrišete, je premaknjen v koš, kjer ga lahko v 30 dneh trajno izbrišete ali obnovite. Če Swayja ne obnovite v 30 dneh, bo samodejno izbrisan.
Kako obnovim svoj izbrisani Sway?
Obiščite spletno mesto Sway.cloud.microsoft/my.
Opomba
Če trenutno urejate Sway, kliknite gumb Sway v zgornjem levem kotu, da se premaknete na stran Sway.cloud.microsoft/my.
Na strani »Moji swayji « kliknite zavihek »Izbrisano «.
V Swayju, ki ga želite obnoviti, potrdite polje v zgornjem desnem kotu.
Kliknite Obnovi.
Opomba
Če Swayja ne obnovite v 30 dneh, bo samodejno izbrisan.