Sadržaj
×

Pratite ispravke za proizvode Microsoft porodice da biste saznali više o novim funkcijama koje će vam pomoći da vaša porodica bude bezbednija i povezanija. 

  • alternativni tekst

Ponovo zamućeno iskustvo na porodičnoj bezbednosti:

Pokrećemo novu matičnu stranicu porodične bezbednosti na kojoj ćete moći da pristupite svim funkcijama Microsoft porodice na jednom mestu. Organizujte, povežite se i upravljajte postavkama bezbednosti svoje porodice iz jednog čvorišta.  

  • Otvori porodičnu adresu e-pošte

  • Otvaranje porodičnog kalendara

  • Otvorite porodičnu OneNote

  • Pogledajte lokaciju i vreme ekrana člana porodice

Nova matična stranica porodične bezbednosti trenutno je dostupna za korisnike Windows Insiderkorisnike.  Ponovo zamnjeno veb iskustvo će biti dostupno svim korisnicima 15. oktobra.

alternativni tekst


Funkcije fizičke bezbednosti dolaze na veb 

Ostanite povezani na daljinu i pogledajte gde se članovi porodice nalazi uz funkciju mape "Porodična bezbednost" biće dostupna za veb uskoro. Preskočite neprestana proveravanja članova porodice u realnom vremenu. Povezivanje uređaje idelite lokaciju u aplikaciji "Porodična bezbednost" da biste počeli.

Funkcije potrošnje dolaze u aplikaciju Porodična bezbednost

Postavite ograničenja za dozvoljene potrošnje korporacije Microsoft sa bilo kog mesta i postavite nove funkcije porodične bezbednosti za mobilne uređaje.  Dodajtenovac na nalog člana porodice kako bi mogao da kupuje besplatno u Microsoft Store a da ne prekorači budžet. Uključite pretplatu Zatražite da kupite da biste odobrili kupovine pre nego što su i one napravljene. 

Svoje glasovne informacije pridružite se Microsoft porodičnoj zajednici

Volite Microsoft Family Safety? Pridružite se našoj zajednici beta testera i glasajte kako biste oblikovati proizvode koje volite.

Pridružite se Microsoft porodičnoj zajednici

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×