Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Od juna 2024. godine, mini-Teams iskustvo u usluzi Microsoft Teams (besplatno) više neće biti dostupno onima koji koriste Windows 23H2 ili noviju verziju. Ako koristite verzije operativnog sistema Windows ispod 23H2, utisak pri radu sa potpisom ćaskanja će i dalje biti dostupan. Da biste dobili najnoviji utisak pri radu sa operativnim sistemom Windows, izaberite start > Postavke > Windows Update, a zatim izaberite Proveri da li postoje ispravke. Ako su dostupne ispravke, možete da ih instalirate.

Koristimo podatke o dijagnostici i povratnim informacijama – informacijama o postavkama, funkcijama i konfiguracijama – kako bismo održavali Microsoft Teams (besplatnim) bezbednim i aktuenim, kao i za otkrivanje, dijagnostikovanje i rešavanje problema i pravljenje poboljšanja. Dijagnostički podaci ne uključuju vaše ime, e-adresu ili sadržaj datoteka.

Dijagnostički podaci o Microsoft Teams (besplatnom) softveru pokrenutom na vašem uređaju prikupljaju se i šalju korporaciji Microsoft.

Postoji nekoliko tipova dijagnostičkih podataka koje koristimo u usluzi Microsoft Teams (besplatno).

Obavezni podaci su minimalni podaci neophodni da bi Microsoft Teams (besplatan) bio bezbedan, ažuriran i da radi kao što se očekuje na uređajima na kojima je instaliran.

Obavezni dijagnostički podaci pomažu u identifikovanje problema sa uslugom Microsoft Teams (besplatnim) koji mogu biti povezani sa konfiguracijama uređaja ili softvera. Na primer: obavezni dijagnostički podaci mogu da pomognu u dijagnostikovanje microsoft Teams (besplatne) funkcije koja pada češće na određenoj verziji operativnog sistema ili sa novim funkcijama ili kada su određene Microsoft Teams (besplatne) funkcije omogućene ili onemogućene. Obavezni dijagnostički podaci nam pomažu da brže otkrijemo, dijagnostiku i rešimo ove probleme da bismo smanjili uticaj na vas.

Neophodni podaci o usluzi prikupljaju se podaci koji su neophodni za obezbeđivanje i poboljšanje microsoft Teams (besplatnih) povezanih funkcija, kao i za obezbeđivanje da su te funkcije bezbedne i aћurna.

Opcionalni podaci su dodatni podaci koji nam pomažu da poboljšamo proizvod. Takođe pruža poboljšane informacije koje nam pomažu da otkrijemo, dijagnostikumo i rešimo probleme. Ako odaberete da nam pošaljete opcionalne podatke, šaljete i obavezne podatke o usluzi.

Da biste uključili ili isključili opcionalne podatke:

 1. Otvorite Microsoft Teams (besplatno):

  • Na mobilnom uređaju dodirnite sliku profilaili Još Dugme „Još“.

  • Na radnoj površini izaberite stavku Postavke i dodatne Dugme „Još opcija“ blizu slike profila.

   Saveti: 

   • U mini prozoru aplikacije Teams u operativnom sistemu Windows 11 kliknite na dugme da  Dugme „Otvori Teams“ u aplikaciji Mini Teams.biste otvorili Microsoft Teams (besplatno).

   • U ćaskanju u operativnom sistemu Windows 11 kliknite na dugme Otvori Teams Timovi otvaraju aplikaciju Teams u operativnom sistemu Windows 11.

 2. Izaberite stavku Postavke.

 3. Izaberite stavku Privatnost.

 4. Uključivanje ili isključivanje dijagnostičkih podataka:

  • Na mobilnom uređaju koristite klizač da biste uključili ili isključili opciju Opcionalni dijagnostički podaci.

  • Na radnoj površini izaberite stavku Upravljanje u okviru Prikazivač dijagnostičkih podataka, a zatim koristite klizač da biste uključili ili isključili opciju Omogući prikazivanje podataka.

Kada pokrenete Microsoft Teams (besplatno), prikupljamo određene podatke o dijagnostici i rešavanju problema i čuvamo ih da bismo evidentirali datoteke na vašem uređaju. Te datoteke evidencije sadrže informacije o procesima i komponentama pokrenutim u aplikaciji i mogu pomoći u otkrivanju, dijagnostikovanju i rešavanju problema i pomoći u poboljšanjima usluge Microsoft Teams (besplatna).

Ove informacije su veoma slične opcionalnim dijagnostičkim podacima koji se već mogu prikupiti na uređaju, u zavisnosti od toga koje postavke privatnosti ste odabrali. Međutim, ove informacije su detaljnije i pružaju više konteksta o tehničkim problemima do kojih može doći kada koristite Microsoft Teams (besplatno). Na primer, dodatne informacije u ovim datotekama evidencije mogu nam pomoći da identifikujemo osnovni razlog zbog kog možda imate problema prilikom čuvanja datoteke na uređaju koji koristi Microsoft Teams (besplatno). U tim situacijama korisno je da te datoteke evidencije budu poslate korporaciji Microsoft.

Slanje datoteka evidencije korporaciji Microsoft

Ove datoteke evidencije mogu automatski da se šalju korporaciji Microsoft ako ste odabrali da omogućite prikupljanje i obradu opcionalnih dijagnostičkih podataka od strane Korporacije Microsoft. Imajte na umu da čak i kada omogućite obradu opcionalnih dijagnostičkih podataka, Microsoft možda neće uvek prikupljati ove datoteke evidencije. Te datoteke bismo obradili samo u situacijama u kojima mislimo da dodatne informacije mogu biti korisne za rešavanje problema.

Slanje datoteka evidencije prilikom slanja povratnih informacija

Takođe možete da uključite ove dijagnostičke datoteke evidencije kada šaljete povratne informacije iz besplatne usluge Microsoft Teams. Ako odaberete opciju Pošalji povratne informacije, možete da uključite ove datoteke evidencije pomoću klizača da biste uključili uključivanje informacija o rešavanju problema.

U nekim slučajevima nećete videti ovaj klizač. Na primer, ako ste odabrali da isključite povezana iskustva ili ste odabrali da ne šaljete opcionalne dijagnostičke podatke korporaciji Microsoft.

Obratite nam se

Za dodatnu pomoć obratite se podršci ili postavite pitanje u Microsoft Teams zajednici.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×