Pomoć i učenje vezani za pristupačnost

Učinite Office pristupačnijim

Učinite sadržaj koji kreirate i delite pristupačnijim svima tako što ćete pratiti najbolje prakse pristupačnosti u M365 aplikacijama koje svakodnevno koristite.

NAUČITE NAJBOLJE PRAKSE ZA PRISTUPAČNOST

Dekorativna fotografija čovjeka

ISTRAŽITE ALATKE ZA PRISTUPAČNOST

Иovek sa crnim naoиarima u kancelariji

Itost

Treba vam veći ekran? Svetliji ekran? Narator da čita tekst? Saznajte o alatkama za pristupačnost i funkcijama za osobe koje su slepe, slepe boje ili imaju slab vid.

Saznajte više o alatkama povezanim sa vizijom

žena koja nosi kapsule za uši

Ro

Za one koji su teško saslušanje, imaju gubitak sluha ili imaju greafnost, naše specijalizovane funkcije mogu da pruže rešenja koja uključuju zatvorene titve, mono audio i Live transkripciju poziva.

Istraživanje "saslušanje za slušanje"

иetvoro ljudi priиa. Jedan иovek je u invalidskim kolicima i drћite laptop.

Ilo

Naš paket proizvoda pomaže osobama koje žive sa artritisom, quadriplegia, povredama kičmenog moћdanog i drugim problemima sa pokretljivošću da se kreću na digitalnim svetskim načinima.

Pronalaženje alatki za mobilnost

2 deca koja rade na laptopu

Uиila

Naše aplikacije za osobe koje žive sa hendikepom mogu da povećaju fokus, koncentraciju i razumevanje – i uključe alatke za poboljšanje veština čitanja i pisanja.

Otkrijte alatke za učenje

Obrazovanje za sve

Svaki uиenik je jedinstven, a nastavnici su iskusni u pružanju pomoći svakom učeniku da nauči na svoj način. Microsoft ima alate i obuku za pomoć edukatorima i roditeljima koji kreiraju inkluzivno učenje kako bi pomogli svakom učenju da ostvari više.

Resursi za inkluzivno učenje

Dete u učionici sa tablet računarom