Korišćenje poštanskog sandučeta na lokaciji za saradnju i koordinaciju e-pošte tima

Organizacije i timovi u organizaciji često imaju nekoliko različitih niti e-pošte koje su istovremeno u toku. Linije mogu lako da se prelamaju, da se izgube ili previde, kao i da se komunikacija prekine. Poštanski sandučići na lokaciji mogu vam pomoći da koordinišete i uskladištite e-poštu koja se odnosi na tim ili projekat na jednom mestu, tako da svi u timu mogu da vide svu komunikaciju.

Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na SharePoint lokaciji uklonjena je od marta 2017. godine. Ova funkcija će biti uklonjena u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint više nemaju pristup funkciji poštanskog sandučeta na lokaciji. Postojeće SharePoint više ne mogu da kreiraju nove poštanske sandučiće na lokaciji. Svako poštansko sanduče na lokaciji koje je podešeno i primenjeno pre marta 2017. će nastaviti da funkcioniše.
Obezbedićemo proces koji će pomoći pri prelazu postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciju u grupuMicrosoft 365. septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na SharePoint , trebalo bi da razmotrite promenu u fasciklu Microsoft 365 grupe biste podržali scenarije saradnje putem e-pošte. Dodatne informacije potražite u Microsoft 365 Korišćenje grupa umesto poštanskih sandučića na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji će ostati podržana, ali nije više podržana u SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint Server 2013 i SharePoint Server 2010 proizvodima. Klijentima se preporučuje da istraže deljene poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Poštansko sanduče.

Dugme „Poštansko sanduče“ na traci za brzo pokretanje

Poštansko sanduče na lokaciji se otvara kao drugo, odvojeno prijemno sanduče i struktura fascikli pored ličnog naloga e-pošte. Pošta poslata na nalog poštanskog sandučeta na lokaciji i sa njih deli se između svih onih koji imaju dozvole saradnika na SharePoint lokaciji.

Podešavanje poštanskog sandučeta na lokaciji

Možete da dodate poštansko sanduče na lokaciji kao primaoca pošte, pošaljete poštu iz poštanskog sandučeta ili ga dodate u omiljene. Da biste dodali poštansko sanduče na lokaciju, pogledajte dodavanje aplikacije poštanskog sandučeta na lokaciji da bi e-pošta bila u kontekstu na lokaciji. Potrebno je da pošta bude omogućena na lokaciji. Ako nije obratite se administratoru.

Kada uključite poštansko sanduče na lokaciji u važnu nit e-pošte, kopija informacija iz te niti se skladišti na lokaciji kojoj može da pristupi bilo ko iz tima.

Dodajte poštansko sanduče na lokaciji u red Za,CCili BCC e-poruke.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Možete da dodate e-adresu poštanskog sandučeta na lokaciji svim grupama kontakata tima ili listama distribucije. Na taj način, relevantna e-pošta automatski se skladišti u poštanskom sandučetu na lokaciji tima.

Kada pišete i šaljete e-poštu iz poštanskog sandučeta na lokaciji, izgleda kao da je došla od vas.

Svako ko ima dozvole saradnika na lokaciji može da pristupi poštanskom sandučetu na lokaciji, tako da nekoliko osoba može da radi zajedno na radnoj verziji e-poruke.

Da biste sastavljali poruku, kliknite na dugme Nova pošta.

Dugme „Nova pošta“ za poštansko sanduče na veb lokaciji.

To otvara novu poruku u poštanskom sandučetu na lokaciji.

Dodavanje adresa u e-poruku u poštanskom sandučetu na veb sajtu

Ako koristite listu Omiljeno u programu Outlook, možda će vam biti korisno da u listu Omiljeno uključite i fascikle iz poštanskog sandučeta na lokaciji.

U Outlook, možete kliknuti desnim tasterom miša na fasciklu poštanskog sandučeta na lokaciji, kao što je Prijemno poštansko sanduče ,a zatim izabrati stavku Prikaži u omiljenim lokacijama. Ako na listi Omiljeno imate dve fascikle sa istim imenom (na primer, dva prijemna poštanskog sandučeta), Outlook automatski dodaje ime poštanskog sandučeta imenu fascikle (na primer" "Prijemno poštansko sanduče – HRTeamSite@contosobistro.onmicrosoft.com") tako da možete da identifikujete koja je koja fascikla.

Za više informacija o omiljenim Outlook, pogledajte keep frequently used mail folders in Favorites.

Saradnja sa timom pomoću poštanskog sandučeta na lokaciji

Tim može koristiti poštansko sanduče na lokaciji za saradnju pri sastavljanju važne e-poruke ili prikupljanju relevantnih razgovora putem e-pošte na nivou tima. Tim takođe može bezbedno da deli važne dokumente pomoću poštanskog sandučeta na lokaciji.

Kada je poštansko sanduče na lokaciji podešeno za vašulokaciju, kreira se novi nalog e-pošte pomoću imena vaše lokacije. Na primer, lokacija tima koristi URL adresu: http://contoso.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresa za to poštansko sanduče na lokaciji je HRTeamSite@contoso.sharepoint.com.

Naslov veb segmenta

Mnogi timovi redovno imaju razgovore putem e-poruka. Ovi razgovori često daju informacije koje mogu da budu korisna referenca u daljinu. Najkorisnije e-poruke u niti možete da prosledite u poštansko sanduče na lokaciji da biste je očuvali. Svako ko ima dozvole saradnika za lokaciju moći će da otvori poštansko sanduče na lokaciji i prikaže tu poruku. Članovi tima kasnije mogu da otvore poštansko sanduče na lokaciji, pregledaju poštu snimljenu na tom nalogu i vide istoriju problema u pitanju.

Druga ideja za prikupljanje ovih razgovora putem e-pošte na nivou tima je da CC pošaljete e-adresu poštanskog sandučeta na lokaciji kada timu šaljete e-poruku. Možete i da dodate e-adresu poštanskog sandučeta na lokaciji grupi kontakata ili listi distribucije tako da je automatski uključena svaki put kada pošaljete timu poštu.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Ako uskladištite dokumente tima na SharePoint lokaciji, možete da korišćenje aplikacije poštanskog sandučeta na lokaciji za deljenje tih dokumenata sa onima koji imaju pristup lokaciji.

Važno: Kada korisnici prikaže poštansko sanduče na Outlook lokaciji, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Ako koristite ovu Exchange, dokumenti se takođe pojavljuju u fascikli u Outlook što još lakše prosleđiva dokumente drugima.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×