Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako koristite USB slušalice, zvučnike ili druge periferne uređaje, možete da ubrzate i pojednostavite uobičajene zadatke kontrole poziva u usluzi Teams pomoću fizičke dugmadi na ovim uređajima.

Napomena: Funkcije kontrole poziva opisane u ovom članku podržane su za instaliranu verziju usluge Teams u operativnim sistemima Windows i Mac.

U ovom članku

Osnovni podaci

Obaveštenja

Tastatura telefona i status poziva

Sekundarno zvono

Poznati problemi

Osnove

Možete da koristite dugmad na certifikovanim Teams uređajima da biste izvršili sledeće radnje:

 • Odgovaranje na pozive

 • Odgovaranje na prodrmanja sastanaka

 • Podešavanje jačine zvuka

 • Privremeno isključite i ponovo uključivajte sebe

 • Postavljanje prozora sastanka u prednji plan

 • Upućivanje poziva na čekanje i aktiviranje zadržanih poziva

 • Prebacivanje između više poziva

 • Napuštanje poziva i sastanaka

Napomene: 

Obaveštenja

Teams uređaji sadrže korisno dugme "upozorenje" koje svetli da bi signaliziralo početak sastanaka, propuštene pozive i govornu poštu. Pritisnite dugme da biste brzo pristupili dugmetu Pridruži se sastanku na ekranu ili proverite propuštene pozive i govornu poštu.

Napomena: Neki bežični uređaji prikazuju obaveštenje na USB dongleu umesto na samim slušalicama.

Tastatura telefona i status poziva

Tastature telefona i prikazi statusa poziva sada su podržani za Polycom CX300 i Plantronics Calisto P540, a uskoro će biti podržani i novi modeli fiksnih telefona.

Uz ovu ispravku, korisnici koji su deo smernica Za TeamsOnly nadogradnju mogu da koriste tastaturu telefona za upućivanje poziva i korišćenje DTMF (dvoslojne višestruke učestalosti) signalizacije, što je zvuk koji telefoni obavljaju da bi preneli broj ili ključ koji dodirujete.

Takođe, ovi uređaji prikazuju informacije o statusu poziva kao što su trajanje i ID pozivaoca.

Sekundarno zvono

Ako imate više povezanih uređaja, možete da podesite jedan kao sekundarni zvono. Ovaj uređaj će zvonjeti, zajedno sa primarnim uređajem, kada dobijete poziv.

Kao i uvek, možete odgovarati na dolazne pozive ili se pridruživati sastancima na bilo kom povezanom uređaju – a ne samo na onima koji zvone.

Poznati problemi

Iako će većina uređaja koji su Skype za posao certifikacije ili starije Lync ili Office Communication certifikacije raditi sa uslugom Teams, neki možda neće raditi na očekivani način.

Radimo sa našim partnerima na rešavanje problema na uređajima koji su aktivno prodati, ali se ne ažuriraju svi zastareli uređaji. Za optimalne performanse predlažemo da koristite modele certifikovane za Teams.

Sledeći stariji uređaji imaju poznate probleme i ne preporučuje se za korišćenje sa uslugom Teams.

Plantronike

 • APU 75

 • C220-M

 • Calisto 800 Series

Polycom

 • CX100

Modeli uređaja koji nisu certifikovani

Neki prodavci uređaja nude i model za Microsoft certifikaciju (označen kao "Certifikovani za Microsoft Teams" ili za stariji proizvod kao što je Skype za posao) i slično imenovani model za korišćenje sa drugim klijentima za komunikaciju. Da biste dobili najbolje rezultate, obavezno koristite model koji je certifikovana korporacija Microsoft.

Softver za prodavce uređaja i aplikacije za pozivanje nezavisnih proizvođača

Prodavci uređaja mogu ponuditi softver nezavisnih proizvođača kao što su Poly Hub ili Jabra Direct za ažuriranje postavki firmvera i kontrole na uređajima. Pored toga, neke osobe možda koriste druge aplikacije nezavisnih proizvođača. Ponekad ovaj softver uključuje funkcije komunikacije koje ometaju funkcionalnost dugmeta uređaja u usluzi Teams.

Ako se otklone problemi prilikom korišćenja uređaja sa uslugom Teams, pokušajte da zatvorite softver nezavisnih proizvođača kao prvi korak u rešavanju problema.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×