Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Događaj uživo može da se razlikuje po veličini i određen je po poteškoćama i tipom publike. Događaj uživo se takođe može jednostavno kreirati pomoću veb kamere. Događaj obično traje 30 minuta do sat vremena, ali razgovori mogu da se nastave u usluzi Yammer kada se događaj uživo završi. Zaposleni koji su propustili događaj mogu da gledaju snimak ili da se uključi u razgovore.

Primeri događaja uživo

  • Događaj na mreži za tim, klijente, partnere ili javnost: Omogućite učesnicima unutar i izvan organizacije da se pridruže događaju uživo gde izlagači dele veb kamere i ekrane. Kontrolisano pitanje i odgovor (Q&A) omogućava učesnicima da postavljaju pitanja na koja producenti i izlagači zatim mogu da izaberu da odgovore putem teksta ili u sklopu samog događaja. Saznajte više o kreiranju događaja na mreži za tim, klijente, partnere ili javnost.

  • Događaj u celoj kompaniji: Okupite ljude iz različitih timova i širom organizacije za sastanak u stilu "gradske većnice" sa otvorenom diskusijom i Q&A. Razgovori mogu da počnu pre događaja, do postavljanja modnih pitanja i iskrcavanje angažovanja oko tema. Produciranje emitovanja – od jednostavnog do sofisticiranog – koje dotiče udaljene zaposlene i deli snimak za one koji nisu mogli da prisustvuju u realnom vremenu. Nastavite da podstičete održivo angažovanje lidera i zaposlenih unutar online zajednice. Saznajte više o kreiranju događaja u preduzeću.

  • Prilagođeno iskustvo za događaj uživo velike razmere ili objavu: Hostujte emitovanje na bilo kojoj veb stranici za iskustvo prilagođeno vašoj organizaciji, klijentima ili zajednici. Učesnici takođe mogu da nadoknade od početka ako se pridruže kasno ili da kasnije prikažu snimak na zahtev. Saznajte više o kreiranju prilagođenog iskustva za događaj uživo ili objavu.

Funkcije događaja uživo u usluzi Teams i usluzi Yammer

Teams događaji uživo

Yammer događaji uživo

  • Samo interni gledaoci mogu da učestvuju

  • Razgovori u Yammer ćaskanju su neumereni i traju nakon događaja

  • Može da se proizvede pomoću usluga nezavisnih proizvođača

  • Idealno za veliku publiku

Resurse

Prvi koraci uz Microsoft Teams događaje uživo

Organizovanje događaja uživo u novom usluzi Yammer

Planiranje i produkcije događaja uživo u novoj usluzi Yammer pomoću usluge Teams

Najbolje prakse za virtuelne događaje

Lista za proveru organizatora događaja uživo u usluzi Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×