Kreiranje i dodavanje odlazne webhook u timovima

Kreiranje i dodavanje odlazne webhook u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Za vas tehničke korisnike, ne morate da napravite samostalni robot Framework uslugu da se integriše sa uslugom u kanal. Pokušajte lagan „odlazne webhook”,. Na primer, možete da kreirate webhook da biste potražili dnevni izveštaj o vremenu ili podsetnik za pauzu.

Naravno, ako vam se da napravimo naprednije aplikaciju, možemo vam to pomoći.

U ovom članku

Kreiranje i dodavanje odlazne webhook

Koristite na webhook u različitim smenama

Kreiranje i dodavanje odlazne webhook

Idite na mesto na koje želite da dodate na webhook i kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ tima ime > Upravljanje tima. Na kartici aplikacije , izaberite stavku Kreiraj odlazne webhook u donjem desnom uglu.

Ime vaše webhook, obezbedite adresu, opis i sliku profila, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

Važno: U sklopu procesa će biti dodeljena bezbednosni znak. Moraćete ovu oznaku da biste potvrdili da je vaša poruka dolazi iz pouzdanog izvora (timovima). Smo ćete samo vam pokazati simbol jednom, pa ga kopirali i uskladištite ga na sigurno.

Detaljnije tehničke praktična kreiranja na webhook, pogledajte članak odlazne webhooks u Microsoft timovima.

Ako želite da redu, timovima Microsoft developer platformu ima informacije i uputstva za kreiranje prilagođenih aplikacija.

Koristite na webhook u različitim smenama

Kada dodate odlazne webhook određene timu, nećete moći da automatski ćaskanje sa njim iz drugih timova. Da, ali možete da podesite webhook u drugom timu koji se integriše sa uslugom iste. Moraćete da prođete kroz proces podešavanja svaki put kada želite da dodate na webhook novi tim.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×