Nadogradnja sa besplatne verzije aplikacije Teams na Teams

Šta se dobija nadogradnjom?

 • Korisnici nadograđuju na pretplatu u potpunosti Microsoft 365, Microsoft 365 Business Standard (12,50 USD mesečno sa godišnjom obavezom).

 • Ceo skup funkcija u aplikaciji Teams, uključujući zakazane sastanke, kalendar, skladište za datoteke od 1 TB i napredne funkcije za administraciju.

 • Tokom nadogradnje ne dolazi do gubitaka podataka. Svi vaši timovi, ćaskanja, datoteke i dozvole biće opet tu!

 • Besplatan prilagođeni domen u trajanju od godinu dana.

  Napomena: Neophodna je ugovorna obaveza na godinu dana. Prilagođeni domen košta 12 USD godišnje nakon prve godine. Mogu da Microsoft 365 za preduzeća samo novi pretplatnici. Ograničeno na jednu besplatnu godinu i jedan korisnički domen po organizaciji. Ponuda ne može da se prenosi. Ponuda za domene važi od raspoloživosti i uslova i odredbi lokacije GoDaddy.

Šta morate da znate pre nadogradnje

 • Kada obavite nadogradnju, organizacija neće moći da se vrati na besplatnu verziju aplikacije Teams.

 • Morate da izvršite nadogradnju na Microsoft 365 pretplatu. Objedinjavanje Teams besplatno u postojeću plaćenu pretplatu Microsoft 365 pretplate nije podržano.

 • Kada obavite nadogradnju, to važi za celu organizaciju! Međutim, to znači da svi korisnici u vašoj organizaciji moraju da obave nadogradnju, jer mi ne podržavamo kombinaciju plaćenih i besplatnih korisnika..

 • Tokom nadogradnje ćete registrovati imena domena za organizaciju. To može da bude prilagođeni domen koji već posedujete, a možete i da ga kupite (kao contoso.com) ili da koristite privremeni domen koji obezbeđuje korporacija Microsoft (kao što je contoso.onmicrosoft.com).

 • Nakon nadogradnje, sve adrese za prijavljivanje u organizaciji moraju da se podudaraju sa imenom novog domena. Morate da ažurirate sve e-adrese koje se ne podudaraju sa imenom domena da bi ti korisnici mogli da koriste pune verzije sistema Teams i Microsoft 365.

Obavite nadogradnju za svoju organizaciju

Napomena: Morate da obavite nadogradnju za sve korisnike u organizaciji. Ako postoje korisnici za koje ne želite da obavite nadogradnju, premestite ih pre nego što započnete samu nadogradnju.

 1. Kada budete spremni, kliknite ovde da biste započeli proces nadogradnje.

 2. Pratite uputstva za kupovinu licenci i prijavite ime domena za svoju organizaciju.

Završite nadogradnju za svoju organizaciju

Kada završite nadogradnju za orgiju, ažurirajte akredile svih članova u Microsoft 365 akrediitiva da bi mogli da koriste pune verzije sistema Teams i Microsoft 365 usluge. Uputstva potražite u odeljku Za administratore koji obavljaju nadogradnju iz besplatne verzije aplikacije Teams u plaćenu pretplatu.

Tražite druge planove?

Ako želite da nadogradite besplatnu Teams za preduzeća na drugi plan, kao što je Business Essentials ili Office 365 Enterprise E3, pratite ovaj proces:

 1. Nadogradite na poslovnu Premium koristeći uputstva na ovoj stranici u okviru Nadogradnja usluge .

 2. Prijavite se na portal za Microsoft 365 za preduzeća kada izvršite proces nadogradnje i pratite uputstva u prebacivanje na drugi Microsoft 365 plan za preduzeća. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×