Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Tim možete da napustite u bilo kom trenutku tako što ćete odabrati ime tima, a zatim izabrati stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > napustite tim.Napuštanje tima Primićete poruku o potvrdi da biste se uverili da želite da napustite tim.

Napustite potvrdu tima

Napomena: Tim možete da ostavite sami, ali samo administrator može da vas ukloni iz organizacije ili tima na nivou organizacije.

Morate da odete na radnu površinu ili veb aplikaciju da biste napustili tim.

Tim možete da napustite u bilo kom trenutku tako što ćete dodirnuti ikonu Teams Dugme „Teams“, otići na ime tima, a zatim dodirnuti stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ >Napustite tim.

Napomena: Tim možete da ostavite sami, ali samo administrator može da vas ukloni iz organizacije ili tima na nivou organizacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×