Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016 ili 2019, vaš program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Opcije Razmene poruka vam omogućavaju da konfigurišete pojedinačne postavke poruka, na primer, vaš potpis za e-poštu ili kako želite da budu razrešena imena primalaca u novoj poruci.

Da biste došli do straniceOpcije poruke iz glavne stranice Outlook Web App, idite u gornji ugao i odaberite Opcije, a zatim stavku Razmena poruka sa liste iz okna za navigaciju.

Pošto promenite postavke na ovoj stranici, kliknite na dugme Sačuvaj da biste ih primenili.

Broj stavki za prikaz po stranici Podesite broj e-poruka ili stavki koje će se prikazivati odjednom. Po podrazumevanoj vrednosti, 20 stavki će se prikazivati odjednom. Možete da konfigurišete broj stavki koje će biti prikazane sa 5 na 100.

Nakon premeštanja ili brisanja stavke Podesite ovu opciju da biste izabrali radnju koju želite da izvršite nakon premeštanja i brisanja poruke koju ste otvorili. Kada premestite ili izbrišete poruku, možete da odaberete opcije vrati se na prikaz, otvori prethodnu stavku ili otvori narednu stavku. Podrazumevano je izabrana opcija vrati se na prikaz.

Potpis za e-poštu je tekst koji se automatski dodaje na kraj odlazne poruke.

Automatski uključi moj potpis za e-poštu na odlaznim porukama Kliknite ovde ako želite da aplikacija Outlook Web Appuključi potpis na sve vaše odlazne poruke. Potpis koji kreirate Outlook Web App ne deli se sa Outlook. Moraćete da kreirate posebne potpise ako koristite Outlook Web App i Outlook za pristupanje Vašem poštanskom sandučetu.

Da biste izmenili postojeći potpis, kliknite na opciju Zameni moj trenutni potpis sledećim, a zatim unesite vaš novi potpis u okvir za tekst.

Možete koristiti samo jedan potpis, a on će možda biti primenjen na sve poruke. Nije moguće staviti slike u potpis.

Opcije praćenja poruka omogućavaju vam da kontrolišete odgovore tako da potvrde da je poruka pročitana. Imate tri opcije za rukovanje e-poštom koja ima aktiviranu potvrdu čitanja.

Pitaj me pre slanja odgovora Izaberite ovu opciju ako želite da budete upitani pre slanja potvrde čitanja pošiljaocu. Podrazumevano se poruka pojavljuje u traci sa informacijama koja govori da pošiljalac zahteva potvrdu čitanja.

Uvek pošalji odgovor Izaberite ovu opciju ako želite da uvek automatski šaljete odgovor potvrde čitanja pošiljaocu koji traži potvrdu čitanja za poruku.

Nikad ne šalji odgovor Izaberite ovu opciju ako ne želite nikad da šaljete odgovor potvrde čitanja pošiljaocu koji traži potvrdu čitanja za poruku.

Opcije razrešavanje imena e-pošte vam omogućava kontrolišete kako su razrešeni primaoci koje dodate u poruku.

Dodaj nedavne primaoce u listu najnovijih primalaca Potvrđivanjem izbora u polju za potvrdu dodajete imena koja su prevedena u listu Najnoviji primaoci. Imena koja su dodata na ovu listu pojavljuju se u okviru za izbor u korisničkom interfejsu kada krenete da kucate deo punog imena primaoca. Zatim, možete da izaberete primaoca sa liste mogućih pogodaka. Ova postavka je podrazumevano potvrđena.

Brisanje liste najnovijih primalaca Kliknite na ovu vezu da biste izbrisali listu Najnoviji primaoci. Bićete upitani da potvrdite da li želite da izbrišete imena sa liste pre nego što imena budu izbrisana.

Kada rešavanjem imena, prvo potvrdite izbor u polju Ova opcija vam omogućava da odaberete gde Outlook Web App prvo proverava da biste rešili imena na linijama " za " ili " Cc " nove poruke. Možete da koristite Globalni spisak adresa ili kontakte.

  • opšta lista adresa Izaberite ovu opciju ako želite da prvi put koristite globalnu listu adresa da biste rešili ime primaoca. Ako Outlook Web App ne može da reši ime na globalnom spisku adresa, ona će izgledati u vašim kontaktima. Ova opcija je podrazumevano izabrana.

  • Kontakti Izaberite ovu opciju ako prvo želite da koristite vaše lične kontakte za razrešavanje imena primaoca. Ako aplikacija Outlook Web App ne može da razreši ime u vašim kontaktima, potražiće ga u globalnom spisku adresa.

Kada izbrišete stavku, ona se premešta u fasciklu Izbrisane stavke pre nego što se trajno izbriše. Možete da odaberete da automatski izbrišete sve stavke u fascikli Izbrisane stavke kada se odjavite.

Isprazni fasciklu „Izbrisane stavke“ kada se odjavim Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da izbrišete stavke u fascikli Izbrisane stavke kada se odjavljujete sa aplikacije Outlook Web App. Nakon što izbrišete stavku iz vaše fascikle Izbrisane stavke, trajno će se izbrisati.

Da biste saznali više o jednostavnijoj verziji programa Outlook Web App, kao što je kako da se vratite na standardnu verziju ili koje funkcije i ograničenja postoje, pogledajte članak Outlook Web App Light.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×