Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Teams (besplatno) održava vas i porodicu organizovanom. Umesto korišćenja više aplikacija za planiranje porodičnog odmora, možete da koristite Teams na mobilnom uređaju da biste planirali i koordinirali odmor s prijateljima i članovima porodice na jednom mestu. Počnite sa ćaskanjem, deljenjem ideja, otpremanjem dokumenata i potvrda i praćenjem lokacija dok ste na putu.

Kako da počnem?

Prvo pozovite prijatelje i porodicu da preuzmu Teams na mobilni uređaj. Zatim možete da koristite jednu od porodica ili prijatelja grupe microsoft Teams (besplatne) napravljene za vas ili da kreirate sopstvenu grupu kako biste ih sve spojili u istu (virtuelnu) sobu.

Koristite grupno ćaskanje da biste izneli detalje o tome gde se upućuje i šta radite, a zatim delite putovanja i još mnogo toga. Da li ste pronašli super sajt koji ima aktivnosti? Možda fotografiju istorijskog sajta koji želite da posetite? Delite ih u ćaskanju.

Ima mnogo stvari koje treba uraditi da bi se pripremio. Želite da započnete preporučenu listu za pakovanje za stavke koje svi treba da donesu?  Dok ćaskate na mobilnom uređaju, kliknite na dugme Plus Dugme "Plus" u usluzi Teams blizu okvira za poruku i izaberite stavku Zadaci da biste napravili listu za pakovanje.  Možete da napravite i listu stvari koje treba da uradite i mesta koja možete da vidite. Ne brinite da ne zaboravite nešto; svi mogu da doprinesu deljenoj listi i sve je dostupno iz detalja ćaskanja , tako da se svi čuju u celoj grupi.

Kada imate plan, označite ga u kalendar svih korisnika.  

Teams novi događaj na mobilnom uređaju

Kada ste na odmoru, obavezno snimite sva sećanja i podelite ih direktno sa grupom na mobilnom uređaju kako bi čitava porodica ponovo ožaloštila putovanje kada se vratite u detalje o ćaskanju grupe.

Kamera u usluzi Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×