Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Poboljšajte ponude usluga uključivanjem stručnih saveta

Ponuda može dobro da izgleda u e-poruci, ali bez unosa iz odgovarajućih resursa možda neće biti uspešna. Morate bezbedno da delite ideje i materijale da biste dobili povratne informacije od osoba unutar i izvan organizacije, a zatim da uključite taj unos da biste napravili najbolje moguće ponude usluge.

Detalji  

  • Solicit feedback – Delite početne ideje sa zainteresovanim grupama širom organizacije u unutrašnjoj Viva Engage grupi. Objavite detalje o promotivnim idejama, uključujući distribuciju medija i razmenu poruka, da biste dobili unos i povratne informacije u realnom vremenu.

  • Pogledajte izvan zakupca – Ako želite povratne informacije od osoba izvan vaše organizacije, uključujući i klijente kojima ste ih dodelili, kreirajte spoljnu Viva Engage grupu. Možete da sprovedete ankete da biste isprobali razne detalje o promociji.

  • Dobijte konsenzus – Kada dovršite ponudu, koristite internu Viva Engage da biste dobili odobrenje zainteresovanih. Viva Engage je integrisan sa sistemom SharePoint, tako da svi promotivni materijali koje otpremite takođe mogu da se distribuiraju i pristupe na gotovo svakom uređaju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×