Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Ako je neko trenutno dostupan u usluzi Teams, videćete zeleni krug sa oznakom potvrde pored slike profila.

Da biste videli ko je u timu trenutno na mreži, idite na ime tima i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ >Upravljanje timom > Članovi. Svi koji su trenutno na mreži imaju zeleni krug sa oznakom potvrde pored imena.

Videćete zeleni krug sa oznakom potvrde pored slike profila osoba koje su na mreži.

Da biste videli ko je u timu trenutno na mreži, dodirnite stavku Još opcija Izaberite da biste videli više opcija pored imena tima i izaberite stavku Prikaži članove. Svi koji su trenutno na mreži imaju zeleni krug i oznaku potvrde pored slike.

Videćete zeleni krug sa oznakom potvrde pored slike profila osoba koje su na mreži.

Da biste videli ko je u timu trenutno na mreži, dodirnite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ pored imena tima i izaberite stavku Prikaži članove. Svi koji su trenutno na mreži imaju zeleni krug i oznaku potvrde pored slike.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×