Teams da predviđate ono što želite da vidite na sastanku. Kada neko počne da priča, pokazaćemo mu. Kada neko deli sadržaj, mi to pokazujemo.

Ali kada biste radije da vidite nešto drugo, postoji nekoliko načina da to Teams.

Prebacivanje između osoba i sadržaja

Kada neko deli prezentaciju, možete se prebaciti između pregledanja tog sadržaja i gledanja osoba u sobi tako što ćete jednostavno kliknuti na video koji vas zanima. Pokušajte ovo kada se prezentacija oduzme u sobi za sastanke i želite da vidite ko priča i zanemate njihov jezik tela. 

Kačenje video zapisa

Da biste se fokusirali na određeni video zapis, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku Zakači. Video zapis će biti zakačen na vaš prikaz bez obzira na to ko priča. Možete da zakačite koliko god je video zapisa uklonjeno na ekranu. Ako se predomislite, kliknite desnim tasterom miša ponovo i pritisnite dugme Otkači.

Reframe a video

Teams neke video zapise da bi se bolje uklopio u ekran. Ako želite drugačiji prikaz određenog video zapisa – na primer, ako je neka osoba izrezana iz video zapisa ili prikazuje samo deo lica – kliknite desnim tasterom miša i izaberite Uklopi da biste videli ceo video.

Izaberite okvir Popuna da biste videli bliži, izrezan prikaz.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×