Kada podesite nalog u aplikaciji "Pošta za Windows 10 ", ne morate da unosite lozinku svaki put kada otvorite aplikaciju. Ako lozinka za nalog e-pošte istekne ili je promenite u bezbednosne svrhe, možda ćete morati da ažurirate lozinku u aplikaciji "Pošta".

Ažuriranje lozinke

Ako ste promenili lozinku kod dobavljača e-pošte, možete da ažurirate uskladištenu lozinku u aplikaciji "Pošta" za Windows 10.

  1. Odaberite Postavke > naloge, a zatim odaberite nalog koji treba da ažurirate.

  2. Ako ste izabrali nalog Outlook.com, možete da promenite ili ažurirate lozinku tako što ćete odabrati stavku Promena postavki naloga. Pošta za Windows 10 će vas odvesti na veb stranicu za nalog gde možete da promenite lozinku. Kada ažurirate lozinku na veb stranici, Pošta za Windows 10 će automatski primiti tu promenu.

    Za sve ostale naloge, kada ažurirate lozinku kod dobavljača e-pošte, možete da ažurirate lozinku u dijalogu Nalog Postavke, a zatim da odaberete stavku Sačuvaj.

    Saveti: 

    • Ako je lozinka istekla ili mislite da je nalog ugrožen, morate da promenite lozinku kod dobavljača usluga e-pošte – na primer, Gmail ili iCloud – pre nego što ažurirate lozinku u dijalogu Nalog Postavke.

    • Ako Pošta za Windows 10 prihvata novu lozinku, proverite da li je taster Caps Lock isključen, a zatim ponovo unesite lozinku.

Dodatne informacije

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×