Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Skladištenje datoteka u usluzi Teams

Datoteke koje otpremite na kanal skladište se u SharePoint fascikli tima. Ove datoteke su dostupne na kartici Datoteke na vrhu svakog kanala.

Datoteke koje otpremite u jedan na jedan ili grupno ćaskanje skladište se u fascikli OneDrive for Business i dele se samo sa osobama u tom razgovoru. One su dostupne na kartici Datoteke na vrhu ćaskanja.

Napomena: OneDrive datoteke koje vidite u usluzi Teams su OneDrive for Business povezane sa Microsoft 365 nalogom, a ne sa ličnim OneDrive. Teams trenutno ne može da se poveže sa ličnim OneDrive.

Datoteke koje otpremite na kanal skladište se u SharePoint fascikli tima. Da biste pristupili SharePoint datotekama i fasciklama za kanal, idite na kanal i dodirnite stavku Datoteke.

Datoteke koje otpremite u jedan na jedan ili grupnom ćaskanju skladište se u fascikli OneDrive for Business i dele se samo sa osobama u tom razgovoru. Možete da im pristupite sa kartice Datoteke u ćaskanju , na stranici Datoteke u usluzi Teams i iz OneDrive aplikacije za mobilne uređaje.

Datoteke možete da otpremite sa stranice Teams datoteke tako što ćete dodirnuti stavku OneDrive > Dodaj Izaberite stavku da biste dodali stavku..

Datoteke koje otpremite na kanal skladište se u SharePoint fascikli tima. 

Datoteke koje otpremite u jedan na jedan ili grupno ćaskanje skladište se u fascikli OneDrive for Business i dele se samo sa osobama u tom razgovoru. 

Nedavne datoteke možete da vidite tako što ćete dodirnuti stavku Još Dugme „Još“ >datoteka. Odatle izaberite stavku OneDrive i dodirnite stavku Dodaj Izaberite stavku da biste dodali stavku.da biste otpremili datoteku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×