Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Dodajte karticu "Wiki" na kanal tima da biste brzo i lako sarađivali sa drugima. Radne verzije dokumenata, praćenje beležaka, deljenje ideja, uređivanje i ćaskanje na jednom mestu.

Da biste promenili stranicu ili odeljak kartice Wiki , samo kliknite na nju i počnite da kucate. Imate sve uobičajene opcije oblikovanja , kao što su podebljavanje, kurziv i podvučeni tekst, isticanje, zaglavlja i liste.

Kartica Wiki automatski čuva promene čim završite sa uređivanjem, pa kada kliknete van odeljka, vaš rad je bezbedan i zvučn.

U ovom članku

Dodavanje stranice ili odeljka

Da biste dodali novu stranicu na karticu Wiki , samo otvorite sadržaj i kliknite na dugme Kreiraj novu stranicu. Novu stranicu možete da prevučete i otpustite gde god želite.

Da biste dodali novi odeljak na stranicu, zadržite pokazivač iznad naslova odeljka i izaberite stavku Dodaj novi odeljak ovde. Novi odeljak se pojavljuje ispod izabranog odeljka.

Brisanje stranice ili odeljka

Da biste izbrisali celu stranicu, idite na naslov stranice u sadržaju i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > Izbriši.

Da biste izbrisali odeljak, zadržite pokazivač iznad imena odeljka i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > Izbriši.

Promena redosleda stranica i odeljaka

Da biste premestili stranicu ili odeljak na kartici Wiki , idite na sadržaj. Pored naslova stranice ili odeljka izaberite stavku Više opcija Dugme „Još opcija“ > Premesti nagore ili Premesti nadole.

Saradnja sa drugima na stranici

Kada počnete da uređujete odeljak, on je zaključan tako da niko drugi ne može da izvrši promene. Međutim, različite osobe mogu istovremeno da uređuju različite odeljke stranice. Ako neko drugi uređuje vašu stranicu, slika će se pojaviti pored naslova stranice.

Ako nekome predugo traje uređivanje odeljka, imate opciju da ga pokrenete. Samo zadržite pokazivač iznad naslova odeljka i izaberite stavku Još opcija da Dugme „Još opcija“ > Nametni otključavanje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×