Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Da biste ispunili svoje zakonske, regulatorne i potrebe bezbednosti sadržaja, Teams nudi sledeće mogućnosti zaštite informacija putem Microsoft 365 centra za Microsoft 365 bezbednost & za usaglašenost:

Mogućnost

Opis

Arhiviraj

Sav sadržaj koji se čuva u bilo kom radnom opterećenju u vezi sa Teams, potrebno je nepromenljivo sačuvati u skladu sa korporativnim smernicama preduzeća.

Pretraga sadržaja usaglašenosti

Sav sadržaj koji se čuva u bilo kom radnom opterećenju se može pretražiti putem bogatih mogućnosti filtriranja. Sav sadržaj se može izvesti u posebno spremište radi podrške usaglašenosti i sudskim sporovima.

e-otkrivanje

Bogate mogućnosti e-otkrivanja originala, uključujući upravljanje slučajem, čuvanje, pretragu, analizu i izvoz su dostupne za pomoć našim klijentima u pojednostavljivanju procesa e-otkrivanja i brzo prepoznavanje bitnih podataka uz smanjenje troškova i rizika.

Pravna zadrška

Kada se bilo koji tim ili pojedinac stavi na čuvanje originala ili zadržavanje podataka u slučaju sudskog spora, zadrška se stavlja i na primarne i na arhivirane poruke (ne uključujući uređene ili obrisane).

Pretraga evidencije nadzora

Sve aktivnosti tima i poslovni događaji se moraju uhvatiti i biti dostupni za korisničku pretragu i izvoz.

Exchange Online Protection

E-poruke koje se šalju na kanal se filtriraju u cilju slanja pošte, malvera, zlonamernih veza, phishing-Exchange Online Protection i napredne zaštite od pretnji Microsoft 365.

Uslovni pristup

Garantujemo da je pristup Teams-u ograničen na uređaje koji su usaglašeni sa vašim IT administrativnim i korporativnim organizacionim postavljenim smernicama i bezbednosnim pravilima. Ovo uključuje MDM i MAM podršku sa Intune za iOS i Android.

Više informacija o ovim funkcijama usaglašenosti potražite u pregledu bezbednosti i usaglašenostiu Microsoft 365.

Više detalja o pretragama sadržaja i Teams potražite u Teams odeljku Pokretanje pretrage sadržaja u Microsoft 365 centru za & za usaglašenost.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×