Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: april 2024.

Video si video i иuo zujanje. Ne želite da se dočekate microsoft naloga Copilot. Ali gde možete da ga pronađete? A kada? Ovaj članak vam pruža detalje.

Copilot Pro (za kuću)

Pretplata na Microsoft Copilot Pro podstaći će vašu kreativnost i produktivnost nudeći ubrzane performanse, prioritetan pristup GPT-u i brže pravljenje AI slika uz Microsoft Designer. Uz pretplatuCopilot Pro dobijate pristup aplikacijama Copilot u Microsoft 365 veb aplikacijama kao što su Word ili PowerPoint.

Pored toga, možete da uparite Microsoft 365 Personal ili Porodičnu pretplatu sa programom Copilot Pro da biste otključali mogućnosti usluge Copilot u omiljenim Microsoft 365 aplikacijama za računare, uključujući Word, Excel (Preview), PowerPoint, Outlook i OneNote u operativnom sistemu Windows ili Mac.

Copilot Pro je sada dostupna za pojedinačne korisnike na izabranim jezicima.

Napomena: Za kućne korisnike, Copilot u sistemu Outlook podržavaju samo Microsoft naloge koji koriste outlook.com, hotmail.com, live.com i msn.com e-adrese.

Copilot za Microsoft 365 (za posao)

Copilot za Microsoft 365 je sada dostupna za velika i mala preduzeća u preko 160 regiona i biraju jezike. Međutim, da biste mogli da se Copilot za Microsoft 365 na pretplatu, potrebna vam je aktivna pretplata na nešto od sledećeg:

Posla

Enterprise

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 E3, E5, F1 ili F3

Microsoft 365 Business Standard

Office E1, E3 ili E5

Microsoft 365 Business Premium

Office 365 sa ili bez usluge Teams (samo ZA EU)

  • Ako imate poslovnu pretplatu i spremni ste da se pretplatite na Copilot za Microsoft 365, posetite kopilot za Microsoft 365. Ako ste već pretplatnik, počnite ovde.

  • Ako imate pretplatu za preduzeća, pozovite predstavnika Microsoft naloga da biste kupili Copilot za Microsoft 365. Ako nemate predstavnika naloga, obratite se microsoft 365 prodajnom timu.

Napomena: Ograničenja lokalnog standarda su privremena. Copilot će biti objavljene šire u sledećim mesecima.

Copilot u operativnom sistemu Windows

Copilot operativnom sistemu Windows trenutno je dostupna kao pregled na izabranim globalnim tržištima. Početna tržišta za tržišta Copilot windows preview uključuju Severnu Ameriku i delove Azije i Južne Amerike. Vremenom ćemo dodati još tržišta.

Ako ste već ažurirali Windows na najnoviju verziju i ako ste na jednom od preliminarnih tržišta, videćete ikonu Copilot na traci zadataka.

Snimak ekrana Windows trake zadataka sa izabranom ikonom Copilot u operativnom sistemu Windows.

Uputstva o tome kako da počnete potražite u članku Dobro došli u Kopilot u operativnom sistemu Windows.

Copilot u pregledaču Microsoft Edge

Copilot je sada integrisan sa pregledačem Microsoft Edge. Idite ovdeda probate. Posetite ovaj članak da biste saznali više.

Takođe pogledajte

Microsoft 365 blog

Nabavite Microsoft 365 Personal

Nabavite Microsoft 365 Family

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×