We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.

Evo kako da pronađete postavke privatnosti i druge srodne informacije u našim proizvodima. 

Napomena: Da biste upravljali postavkama za neke od ovih proizvoda, možda ćete morati da se prijavite na Svoj Microsoft nalog. Ako imate problema sa prijavljivanjem, možete da dobijete pomoć za Microsoft nalog.

Popularni proizvodi

Da biste upravljali postavkama privatnosti na Windows 11 uređaju, idite na Start > Postavke Ikona "Postavke">Bezbednost & bezbednosti ili na Windows 10 uređaju, idite na start > Postavke Ikona "Postavke"> Privatnost.

Izaberite stavku Postavke i dodatne <bez> > postavke Ikona "Postavke"> privatnost, pretragu i usluge. Da biste saznali više o drugim načinima zaštite privatnosti u pregledaču Microsoft Edge, posetite stranicu podrške za Privatnost u pregledaču Microsoft Edge.

Da biste saznali kako da promenite postavke privatnosti za Xbox, pogledajte članak Upravljanje Xbox postavkama bezbednosti na mreži i privatnosti.

Upravljajte postavkama privatnosti u bilo kojoj Microsoft 365 aplikaciji tako što ćete otići na Stavke datoteka >Opcije >Centra za pouzdanost > Centar za pouzdanost > opcijeprivatnosti. Da biste saznali više, pogledajte naš postupni vodič.

Za Teams postavke privatnosti u pregledaču i aplikaciji, idite na Postavke i još mnogo toga <bez>> Postavke Ikona "Postavke" > Privatnost. Možete i da izvezete lične Teams podatke.

Izaberite sliku profila, a zatim izaberite stavku Postavke Ikona "Postavke"> privatnost. Pronađite odgovore na pitanja o privatnosti u programu Skype. Možete i da izvezete i izbrišete lične Skype podatke.

Izaberite ikonu profila (Ja) na vrhu LinkedIn matične stranice u pregledaču, a zatim izaberite stavku Postavke & privatnost. U aplikaciji LinkedIn izaberite ikonu profila (Ja), a zatim izaberite postavke> Privatnost podataka. Da biste saznali više, pogledajte članak Upravljanje postavkama naloga i privatnostii posetite LinkedIn čvorište privatnosti.

Prijavite se da Bing.com da biste isključili opciju Predlozi za pretragu i prilagodili druge postavke privatnosti za Bing.Takođe možete da prosledite brigu usluzi Bing

Da biste saznali kako da kontrolišete ko može da prikazuje datoteke u usluzi OneDrive, pročitajte ove najbolje prakse za održavanje bezbednosti datoteka

Da biste upravljali svojom privatnosti na Outlook.com, idite na Postavke Ikona "Postavke"> Prikaži sve postavke programa Outlook > Opšte postavke> Privatnost i podaci. Možete i da uvezete i izvezete Outlook e-poštu, kontakte i kalendar.

Drugi proizvodi

Da biste saznali kako radi MileIQ, vrste praćenja kilometraže koje se prikupljaju, gde se skladište i kako da ih izbrišete, pogledajte MileIQ izjavu o privatnosti.

Informacije o vrstama podataka koje SwiftKey prikuplja, uklanjanje podataka i naloga, otkazivanje pretplate na e-poruke proizvoda i još mnogo toga potražite u članku Pitanja o privatnosti i vaši podaci.

Da biste videli informacije o nalogu i saznali kako da otkažete program Microsoft Rewards i preuzmete kredit, posetite stranicu "Postavke programa Microsoft Rewards".

Više resursa za privatnost

Da biste upravljali postavkama privatnosti i podacima o aktivnostima za Microsoft nalog, idite na kontrolnu tablu za privatnost

Da biste prilagodili postavke privatnosti, prijavite se u Microsoft zajednicu sa vestima i izaberite stavku Privatnost. Upravljanje privatnosti zajednice

Odaberite da li želite da vidite oglašavanje koje odražava vaša interesovanja na stranici "Postavke oglasa".

Možemo da vam pošaljemo vezu e-poštom za upravljanje promotivnim komunikacijama povezanim sa vašim nalogom.

Obratite se našem timu za privatnost

Ako ne možete da pronađete ono što tražite ili imate pitanje o privatnosti ili zabrinutost – obratite se našem timu za privatnost.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×