Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft vam se nikada neće proaktivno obraćati kako bi vam pružio nezahtevan računar ili tehničku podršku. Ako primite telefonski poziv koji tvrdi da je od korporacije Microsoft ili vidite iskačući prozor na računaru sa lažnom porukom upozorenja i brojem telefona koji treba pozvati i rešiti vaš "problem", bolje je da budete bezbedni i da ne kliknete ni na kakve veze ili da pružite lične informacije.

Nikada ne pozivajte broj naveden u poruci o grešci. Prave Microsoft poruke o grešci nikada ne uključuju broj telefona za pozivanje.

Prijavite prevaru

Ako osećate da ste bili meta prevare tehničke podrške, možete da pomognete korporaciji Microsoft da zaustavi sajber prevare tako što ćete ga prijaviti.

Saznajte više o izbegavanju prevara sa tehničkom podrškom

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×