Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni savet za IT stručnjake o ranjivosti programa Adobe Flash Player u programu Internet Explorer. Ovaj bezbednosni savet sadrži dodatne informacije vezane za bezbednost. Da biste saznali više o ranjivosti, pogledajte Microsoft bezbednosni savet 2755801.

Više informacija

Važno

 • Sve buduće bezbednosne i nebezbednosne ispravke za Windows RT 8,1, Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 zahtevaju da se instalira ispravka 2919355 . Preporučujemo da instalirate ispravku 2919355 na računaru koji radi pod operativnim sistemom windows RT 8,1, Windows 8,1 ili windows Server 2012 R2, tako da primate buduće ispravke.

 • Ako instalirate jezički paket nakon instalacije ove ispravke, morate ponovo instalirati ovu ispravku. Zbog toga preporučujemo da instalirate sve jezičke pakete koji su vam potrebni pre nego što instalirate ovu ispravku. Više informacija potražite u članku Dodavanje jezičkih paketa operativnom sistemu Windows.

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Windows Update

Ova ispravka je dostupna na usluzi Windows Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u člankuAutomatsko preuzimanje bezbednosnih ispravki.Napomena Za Windows RT i Windows RT 8,1 ova ispravka je dostupna samo putem Windows Update.

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku. U sledećoj tabeli kliknite na vezu za preuzimanje koja odgovara verziji operativnog sistema Windows koju koristite. Utvrdite da li računar radi pod 32 ili 64-bitnom verzijom operativnog sistema Windows.

Verzija operativnog sistema Windows

Veza za preuzimanje

Windows 8

Download Download 32-bit (3079777) Download Download 64-bit (3079777)

Windows Server 2012

Download Download 64-bit (3079777)

Windows 8.1

Download Download 32-bit (3079777) Download Download 64-bit (3079777)

Windows Server 2012 R2

Download Download 64-bit (3079777)

Više informacija

Centralna bezbednostMožete da upravljate softverom i bezbednosnim ispravkama koje morate da primenite na servere, radne površine i mobilne sisteme u organizaciji. Više informacija potražite u centru za Upravljanje ažuriranjem technet. Microsoft TechNet bezbednosna Veb lokacija obezbeđuje više informacija o bezbednosti Microsoft proizvoda. Bezbednosne ispravke su dostupne na lokacijiMicrosoft Update iWindows Update. Bezbednosne ispravke su dostupne i nalokaciji Microsoft Download Center. Bezbednosne ispravke možete lako pronaći tako što ćete izvršiti pretragu ključnih reči u potrazi za "bezbednosnoj ispravci". Bezbednosne ispravke možete preuzeti izMicrosoft Update kataloga. Microsoft Update Catalog obezbeđuje katalog sadržaja koji se može pretraživati i koji je dostupan putem Windows Update i Microsoft Update. To uključuje bezbednosne ispravke, upravljačke programe i servisne pakete. Za više informacija o Microsoft Update katalogu pogledajte odeljak "najčešća pitanja o Microsoft Update katalogu".

Vodič za otkrivanje i primenuMicrosoft obezbeđuje uputstva za otkrivanje i primenu za bezbednosne ispravke. Ova smernica sadrži preporuke i informacije koje mogu da pomognu IT stručnjacima da razumeju kako da koriste različite alatke za otkrivanje i primenu bezbednosnih ispravki. Više informacija potražite učlanku 961747 Microsoft baze znanja.

Microsoft Analyzer za bezbednost osnovnih linijaMicrosoftov bezbednosni analizator osnovne linije (MBSA) omogućava administratorima da skeniraju lokalne i udaljene sisteme za nedostajuće bezbednosne ispravke i uobičajene bezbednosne konfiguracije. Više informacija potražite u člankuMicrosoft Analyzer bezbednosti osnovne linije. Sledeća tabela obezbeđuje rezime otkrivanja MBSA za ovu bezbednosnu ispravku.

Softver

MBSA

Windows 8 i Windows 8,1 za 32-bitne sisteme

Ne

Windows 8 i Windows 8,1 za 64-bitne sisteme

Ne

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2

Ne

Napomena Korisnici koji koriste zastareli softver koji nisu podržani u najnovijem izdanju MBSA, Microsoft Update i Windows Server Update Services trebalo bi da vide odeljak "podrška za zastarele proizvode" uMicrosoft analizatoru bezbednosti osnovnih linija. Ovde će pronaći informacije o kreiranju sveobuhvatne bezbednosne ispravke pomoću zastarelih alatki.

Usluge za ažuriranje Windows serveraWindows Server Update Services (WSUS) dozvoljava administratorima tehnologija da primene najnovije ispravke za Microsoft proizvode na računare koji rade pod operativnim sistemom Windows. Za više informacija o tome kako da primenite bezbednosne ispravke koristeći Windows Server Update Services, pogledajte sledeći Microsoft TechNet članak:

Usluge za ažuriranje Windows servera

Systems Management ServerSledeća tabela obezbeđuje rezime za otkrivanje i primenu Microsoft Systems Management servera (SMS) za ovu bezbednosnu ispravku.

Softver

SMS 2003 sa ITMU

Upravljač konfiguracije sistemskog centra

Windows 8 i Windows 8,1 za 32-bitne sisteme

Ne

Da

Windows 8 i Windows 8,1 za 64-bitne sisteme

Ne

Da

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2

Ne

Da

Napomena Microsoft je obustavili podršku za SMS 2,0 u aprilu 12, 2011. Za SMS 2003, Microsoft je takođe obustavili podršku za alatku za bezbednosnu ispravku za zalihe (boja) 2011 12. Korisnici se ohrabruju da se nadogradi naupravljača konfiguracije sistema System Center. Za kupce koji ostaju na SMS 2003 servisnom paketu 3, Alatka "zalihe" za Microsoft ispravke (ITMU) takođe je opcija. Za SMS 2003, možete da koristite uslugu SMS 2003 za Microsoft dopune (ITMU) da biste otkrili bezbednosne ispravke koje nudiMicrosoft Update i koje podržavaWindows Server Update Services. Više informacija potražite u članku sistem Management Server 2003. Za više informacija o alatkama za skeniranje putem usluge SMS pogledajteAlatke Systems Management Server 2003 softverske ispravke. Pogledajte i preuzimanja za sisteme Systems Management Server 2003. Upravljač konfiguracije sistemskog centra koristi WSUS 3,0 za otkrivanje ispravki. Više informacija potražite usistemu "centar za sistem". Za detaljne informacije pogledajtečlanak 910723 u Microsoftovoj bazi znanja: spisak rezimea mesečnih članaka o otkrivanju i smernicama primene. Ažuriranje Evaluatora kompatibilnosti i alatki za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacijaIspravke često pišu u iste datoteke i postavke registratora koje su potrebne za pokretanje aplikacija. To može izazvati nekompatibilnosti i povećati vreme koje je potrebno za raspoređivanje bezbednosnih ispravki. Možete da unapredite testiranje i proveru Windows ispravki u odnosu na instalirane aplikacije korišćenjem komponenti zaAžuriranje Evaluatora kompatibilnosti koje su uključene u Alatke za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija. Alatke za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija (ACT) sadrže neophodne alatke i dokumentaciju za procenu i smanjivanje problema sa kompatibilnošću aplikacija pre primene operativnog sistema Windows Vista, Windows Update, Microsoft bezbednosne ispravke ili nove verzije programa Windows Internet Explorer u okruženju.

Windows 8 i Windows 8,1 (sva izdanja)

Referentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver. Više informacija možete pronaći u odeljku "informacije o primeni".

Raspoređivanja

Informacije

Instaliranje bez zahtevanja korisničke intervencije

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3079777-x86. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 na svim podržanim 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3079777-x64. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3079777-x86. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3079777-x64. MSU/Quiet

Instaliranje bez ponovnog pokretanja

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 na svim podržanim 32-bitnim izdanjima operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3079777-x86. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3079777-x64. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3079777-x86. MSU/tiha/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3079777-x64. MSU/tiha/norestart

Više informacija

Pogledajte podsekciju "Alatke za otkrivanje i primenu".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka zahteva ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, dobićete poruku koja vas obaveštava da ponovo pokrećete. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, trebalo bi da zaustavite sve pogođene usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o tome zašto se od vas može zatražiti ponovno pokretanje, pogledajtečlanak 887012 u Microsoftovoj bazi znanja.

Lepljenje

Not applicable

Informacije o uklanjanju

Da biste deinstalirali ispravku koju je instalirao WUSA, koristite prekidač za podešavanje /Uninstall . Ili izaberite stavku Kontrolna tabla, izaberite stavku sistem i bezbednost, izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke u okviru stavke Windows Update, a zatim izaberite sa liste ispravki.

Verifikacija ključa registratora

Ne postoji ključ registratora za proveravanje prisustva ove ispravke.

Uključivanje u buduće servisne pakete

Ispravka za ovaj problem biće uključena u buduće servisne pakete ili zbirnu ispravku.

Informacije o primeni

Instaliranje ispravkeKada instalirate ovu bezbednosnu ispravku, instalator proverava da li su neke datoteke koje se ažuriraju na vašem sistemu prethodno ažurirale Microsoft hitna ispravka. Za više informacija o terminologiji koja se pojavljuje u ovom članku baze znanja, kao što je "hitna ispravka" pogledajtečlanak 824684 Microsoft baze znanja. Ova bezbednosna ispravka podržava sledeće instalacione parametre.

Prebacite

Opis

/?, /h, /help

Prikazuje pomoć za podržane prekidače.

/quiet

Sprečava prikazivanje statusa ili poruka o grešci.

/norestart

Kada se kombinuje sa /quiet, sistem se ne pokreće ponovo nakon instalacije, čak i ako je za dovršavanje instalacije potrebno ponovno pokretanje.

/warnrestart:<seconds>

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator upozorava korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/promptrestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator pita pre nego što započne ponovno pokretanje.

/forcerestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator nasilno zatvara aplikacije i započinje ponovno pokretanje.

/Log: <ime datoteke>

Omogućava prijavljivanje na navedenu datoteku.

/extract:<destination>

Izdvaja sadržaj paketa u odredišnu fasciklu.

/Uninstall/KB: <broj KB>

Deinstalira bezbednosnu ispravku.

Napomena Za više informacija o programu WUSA. exe, pogledajte odeljak "Windows Update SAMOSTALNA instalator" u odeljku "dodatne promene u članku TechNet" uoperativnom sistemu Windows 7.

Proveravanje da li je ispravka primenjenaPošto postoji nekoliko izdanja operativnog sistema Windows, sledeći koraci mogu da se razlikuju u vašem sistemu. Ako se razlikuju, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake. Verifikacija verzije datoteke

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu otkucajte ime datoteke za ažuriranje.

 2. Kada se datoteka pojavi u okviru programa, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke, a zatim izaberite stavku Svojstva.

 3. Na kartici " Opšte postavke " uporedite veličinu datoteke sa veličinom koja je navedena u tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u članku Microsoft baze znanja. Napomena U zavisnosti od izdanja operativnog sistema ili programa instaliranih na vašem sistemu, neke datoteke koje su navedene u tabeli "informacije o datoteci" možda neće biti instalirane.

 4. Takođe možete da kliknete na karticu " Detalji " da biste uporedili informacije kao što su verzija datoteke i datum izmenjeni sa informacijama koje se nalaze u tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u članku Microsoft baze znanja. Napomena Tokom instalacije mogu da se promene atributi osim verzije datoteke. Poređenje drugih atributa datoteka sa informacijama koje se nalaze u tabeli "informacije o datoteci" nije podržan metod provere da li je ispravka primenjena. Takođe, u određenim slučajevima datoteke se preimenuju tokom instalacije. Ako informacije o datoteci ili verziji ne postoje, koristite neki od drugih raspoloživih metoda da biste verifikovali instalaciju ažuriranja.

 5. Takođe možete da kliknete na karticu " prethodne verzije " da biste uporedili informacije o datotekama za stariju verziju datoteke sa informacijama o novoj ili ažuriranoj verziji datoteke.

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2 (sva izdanja)

Referentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver. Više informacija možete pronaći u pododeljku "informacije o primeni" u ovom odeljku.

Raspoređivanja

Informacije

Instaliranje bez zahtevanja korisničke intervencije

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012:Windows8-RT-KB3079777-x64. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012 R2:Windows 8.1-KB3079777-x64. MSU/Quiet

Instaliranje bez ponovnog pokretanja

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012:Windows8-RT-KB3079777-x64. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012 R2:Windows 8.1-KB3079777-x64. MSU/tiha/norestart

Više informacija

Pogledajte podsekciju "Alatke za otkrivanje i primenu".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka zahteva ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, dobićete poruku koja vas obaveštava da ponovo pokrećete. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, trebalo bi da zaustavite sve pogođene usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o tome zašto se od vas može zatražiti ponovno pokretanje, pogledajtečlanak 887012 u Microsoftovoj bazi znanja.

Lepljenje

Not applicable

Informacije o uklanjanju

Da biste deinstalirali ispravku koju je instalirao WUSA, koristite prekidač za podešavanje /Uninstall . Ili izaberite stavku Kontrolna tabla, izaberite stavku sistem i bezbednost, izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke u okviru stavke Windows Update, a zatim izaberite sa liste ispravki.

Verifikacija ključa registratora

Ključ registratora ne postoji da bi se potvrdio prisustvo ove ispravke.

Uključivanje u buduće servisne pakete

Ispravka za ovaj problem biće uključena u buduće servisne pakete ili zbirnu ispravku.

Informacije o primeni

Instaliranje ispravkeKada instalirate ovu bezbednosnu ispravku, instalator proverava da li su neke datoteke koje se ažuriraju u sistemu prethodno ažurirale Microsoft hitna ispravka. Za više informacija o terminologiji koja se pojavljuje u ovom članku baze znanja, kao što je "hitna ispravka" pogledajtečlanak 824684 Microsoft baze znanja. Ova bezbednosna ispravka podržava sledeće instalacione parametre.

Prebacite

Opis

/?, /h, /help

Prikazuje pomoć za podržane prekidače.

/quiet

Sprečava prikazivanje statusa ili poruka o grešci.

/norestart

Kada se kombinuje sa/quiet, sistem se ne pokreće ponovo nakon instalacije, čak i ako je za dovršavanje instalacije potrebna ponovno pokretanje.

/warnrestart:<seconds>

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator upozorava korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/promptrestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator pita korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/forcerestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator nasilno zatvara aplikacije i započinje ponovno pokretanje.

/Log: <ime datoteke>

Omogućava prijavljivanje na navedenu datoteku.

/extract:<destination>

Izdvaja sadržaj paketa u odredišnu fasciklu.

/Uninstall/KB: <broj kb>

Deinstalira bezbednosnu ispravku.

Napomena Za više informacija o programu WUSA. exe, pogledajte odeljak "Windows Update SAMOSTALNA instalator" u sledećem Microsoft TechNet članku:

Razne promene u operativnom sistemu Windows 7

Proveravanje da li je ispravka primenjenaPošto postoji nekoliko izdanja operativnog sistema Windows, sledeći koraci mogu da se razlikuju u vašem sistemu. Ako se razlikuju, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake. Verifikacija verzije datoteke

 1. Kliknite na dugme " Start", a zatim u polje " Započni pretragu " otkucajte ime datoteke za ažuriranje.

 2. Kada se datoteka pojavi u okviru programa, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke, a zatim izaberite stavku Svojstva.

 3. Na kartici " Opšte postavke " uporedite veličinu datoteke sa informacijama koje se nalaze u tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u članku baze znanja. Napomena U zavisnosti od izdanja operativnog sistema ili programa instaliranih u sistemu, neke datoteke koje su navedene u tabeli "informacije o datoteci" možda neće biti instalirane.

 4. Takođe možete da kliknete na karticu " Detalji " da biste uporedili informacije kao što su verzija datoteke i datum promenjene u informacije koje se nalaze u tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u članku baze znanja. Napomena Tokom instalacije mogu da se promene atributi osim verzije datoteke. Poređenje drugih atributa datoteka sa informacijama koje se nalaze u tabeli "informacije o datoteci" nije podržan metod provere da li je ispravka primenjena. Takođe, u određenim slučajevima datoteke mogu biti preimenovane tokom instalacije. Ako informacije o datoteci ili verziji ne postoje, koristite neki od drugih raspoloživih metoda da biste verifikovali instalaciju ažuriranja.

 5. Takođe možete da kliknete na karticu " prethodne verzije ", a zatim da uporedite informacije o datoteci za stariju verziju datoteke sa informacijama o datoteci za novu ili ažuriranu verziju datoteke.

Ime datoteke

SHA1 hash

SHA256 hash

Windows8-RT-KB3079777-x64.msu

EC90581DEBB34A196E6A1A81BDC381BA2BD8C809

0FDCF1B2AB16A64004B1B9C8407D5C4BD8D2F36DE4CAABA2009846EAA85BE20F

Windows8-RT-KB3079777-x86.msu

D03F74EF1B3A4D2E958D76F96AEE340081C75AFD

5EE2EA9D9DF3BC2A61FD60A060053754BD136C9730FB3DE7E2F3624684DAF9BC

Windows8.1-KB3079777-x64.msu

00E8331E66317BC46810603CB0D31307754D639A

DC1F9E7059F2A51B2D7268564B1BF0E41A1545BDA0108FA2785094B383C87E2B

Windows8.1-KB3079777-x86.msu

C8ED806E8C369D66DD972F1F8A9D72EBF87054BC

093ABEDC414A949B676C679E142DC2C6A424723149FC27310DF5608664AC9909

Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru su prikazani u vašem lokalnom vremenu i sa trenutnim računom za letnje/zimsko računanje vremena (DST). Osim toga, datumi i vremena mogu da se promene kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Informacije o datotekama za Windows 8 i Windows Server 2012

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i ogranak usluge (ldr, GDR) mogu se identifikovati ispitivanjem brojeva verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

  Verzija

  Proizvod

  Ključna tačka

  Grana usluge

  6.2.920 0,16XXX

  Windows 8 i Windows Server 2012

  RTM

  GDR

  6.2.920 0,20XXX

  Windows 8 i Windows Server 2012

  RTM

  LDR

 • GDR grane usluge sadrže samo one ispravke koje se objavljuju globalno da bi rešile široko rasprostranjene i kritične probleme. LDR grane usluge, pored globalno objavljenih ispravki, sadrže i hitne ispravke.

Napomena Datoteke MANIFESTA (. manifest) i MAME (. mama) koje su instalirane nisu navedene.

Za sve podržane verzije operativnog sistema Windows 8 zasnovane na x86 procesorima

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

598.798

13-Jul-2015

21:22

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

19.212.256

13-Jul-2015

21:22

x86

Flashplayerapp.exe

18.0.0.209

792.032

13-Jul-2015

21:22

x86

Flashplayercplapp.cpl

18.0.0.209

177.632

13-Jul-2015

21:22

Not applicable

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

545.248

13-Jul-2015

21:22

x86

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

1.176.544

13-Jul-2015

21:22

x86

Activex.vch

Not applicable

598.798

13-Jul-2015

21:07

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

19.212.256

13-Jul-2015

21:07

x86

Flashplayerapp.exe

18.0.0.209

792.032

13-Jul-2015

21:07

x86

Flashplayercplapp.cpl

18.0.0.209

177.632

13-Jul-2015

21:07

Not applicable

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

545.248

13-Jul-2015

21:07

x86

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

1.176.544

13-Jul-2015

21:07

x86

Za sve podržane 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8 i Windows Server 2012

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

142.966

13-Jul-2015

21:22

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

24.641.504

13-Jul-2015

21:22

x64

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

613.344

13-Jul-2015

21:22

x64

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

860.128

13-Jul-2015

21:22

x64

Activex.vch

Not applicable

142.966

13-Jul-2015

21:07

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

24.641.504

13-Jul-2015

21:07

x64

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

613.344

13-Jul-2015

21:07

x64

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

860.128

13-Jul-2015

21:07

x64

Activex.vch

Not applicable

598.798

13-Jul-2015

21:22

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

19.212.256

13-Jul-2015

21:22

x86

Flashplayerapp.exe

18.0.0.209

792.032

13-Jul-2015

21:22

x86

Flashplayercplapp.cpl

18.0.0.209

177.632

13-Jul-2015

21:22

Not applicable

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

545.248

13-Jul-2015

21:22

x86

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

1.176.544

13-Jul-2015

21:22

x86

Activex.vch

Not applicable

598.798

13-Jul-2015

21:07

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

19.212.256

13-Jul-2015

21:07

x86

Flashplayerapp.exe

18.0.0.209

792.032

13-Jul-2015

21:07

x86

Flashplayercplapp.cpl

18.0.0.209

177.632

13-Jul-2015

21:07

Not applicable

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

545.248

13-Jul-2015

21:07

x86

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

1.176.544

13-Jul-2015

21:07

x86

Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 informacije o datoteci

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i ogranak usluge (ldr, GDR) mogu se identifikovati ispitivanjem brojeva verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

  Verzija

  Proizvod

  Ključna tačka

  Grana usluge

  6.3.920 0,16XXX

  Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2

  RTM

  GDR

 • GDR grane usluge sadrže samo one ispravke koje se objavljuju globalno da bi rešile široko rasprostranjene i kritične probleme. LDR grane usluge, pored globalno objavljenih ispravki, sadrže i hitne ispravke.

Napomena Datoteke MANIFESTA (. manifest) i MAME (. mama) koje su instalirane nisu navedene.

Za sve podržane verzije operativnog sistema Windows 8,1 zasnovane na x86 procesorima

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

598.798

13-Jul-2015

21:10

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

19.212.792

13-Jul-2015

21:10

x86

Flashplayerapp.exe

18.0.0.209

792.568

13-Jul-2015

21:10

x86

Flashplayercplapp.cpl

18.0.0.209

178.168

13-Jul-2015

21:10

Not applicable

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

545.784

13-Jul-2015

21:10

x86

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

1.177.080

13-Jul-2015

21:10

x86

Za sve podržane 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

142.966

13-Jul-2015

21:10

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

24.642.040

13-Jul-2015

21:10

x64

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

613.880

13-Jul-2015

21:10

x64

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

860.664

13-Jul-2015

21:10

x64

Activex.vch

Not applicable

598.798

13-Jul-2015

21:10

Not applicable

Flash.ocx

18.0.0.209

19.212.792

13-Jul-2015

21:10

x86

Flashplayerapp.exe

18.0.0.209

792.568

13-Jul-2015

21:10

x86

Flashplayercplapp.cpl

18.0.0.209

178.168

13-Jul-2015

21:10

Not applicable

Flashutil_activex.dll

18.0.0.209

545.784

13-Jul-2015

21:10

x86

Flashutil_activex.exe

18.0.0.209

1.177.080

13-Jul-2015

21:10

x86

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u programu Microsoft Update: bezbednost u vezi sa bezbednošću i podrškaza zaštitu računara zasnovanog na operativnom sistemu Windows od virusa i malvera: Zaštita od virusa i bezbednosnog centralokalna podrška u skladu sa vašom zemljom: međunarodna podrška

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×