Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Izaberite naslov za više informacija.

Copilot kombinuje moć velikih jezičkih modela (LLM-ove) sa Whiteboard kako bi vam pomogao da vizuelno sarađujete sa kolegama. Koristeći prirodni jezik, možete da zatražite od Copilot-a da generiše ideje, organizuje ideje u teme i rezimira sadržaj bele table.

Kopilot je Whiteboard procenio putem obimnog ručnog i automatskog testiranja na vrhu interne upotrebe korporacije Microsoft i javnih podataka. Dodatna procena je izvršena preko prilagođenih skupova podataka za uvredljive i zlonamerne odzive (pitanja korisnika) i odgovore. Pored toga, Copilot u usluzi Whiteboard se konstantno procenjuje uz povratne informacije na mreži korisnika (funkcija povratnih informacija nagore i nadole). 

Kopilot trenutno u Whiteboard je svestan samo onoga što je napisano u bloku Copilot i zapiši sadržaj beleški na tabli. Sadržaj koji on kreira ne zasnivanje se na bilo kom sadržaju spoljne stranice ili povezanom sadržaju.

Mnogi jezici su podržani u kopilotu u Whiteboard, a ubuduće će biti podržani i dodatni jezici.

Kopilot u Whiteboard se ne može prilagoditi. Administratori mogu da odaberu da omoguće Copilot za određene korisnike, a korisnici mogu da odaberu koja pitanja će kopilot postavljati na osnovu svojih potreba.

Kopilot u Whiteboard će najbolje odgovoriti kada korisnici rade sledeće:

  1. Obezbedite dovoljno konteksta ili sadržaja za obradu u kopilotu.

  2. Koristite podržane jezike. Kopilot će odgovoriti na podržanim jezicima.

Kopilot u Whiteboard podržava mnogo jezika. Da biste saznali više, pogledajte članak Podržani jezici za Microsoft Copilot.

Usluge Copilot i Microsoft 365 su zasnovane na sveobuhvatnom pristupu bezbednosti, usaglašenosti i privatnosti korporacije Microsoft.

Za više informacija o privatnosti, pogledajte sledeće informacije:

Generativne AI funkcije nastoje da pruže tačne i informativne odgovore na osnovu dostupnih podataka. Međutim, odgovori možda neće uvek biti tačni jer se generišu na osnovu obrazaca i verovatnoća u jezičkim podacima. Koristite sopstvenu presudu i dvaput proverite činjenice pre donošenja odluka ili donošenja odluka na osnovu odgovora.

Iako ove funkcije imaju umanjivanja kako bi se izbeglo deljenje neočekivanog uvredljivog sadržaja u rezultatima i preduzimanje koraka za sprečavanje prikazivanja potencijalno štetnih tema, možda ćete i dalje videti neočekivane rezultate. Neprestano radimo na poboljšanju naše tehnologije na proaktivno rešavanje problema uravnotežene sa odgovornim AI principima.

Ako pronađete generisani odgovor koji je netačan ili ako naiđete na štetan ili neprikladan sadržaj, navedite te povratne informacije tako što ćete kliknuti na palčeve nadole i obezbediti dodatne komentare u obrascu za povratne informacije. Ove povratne informacije nam pomažu da poboljšamo i umanjimo ovaj sadržaj u budućnosti.

Saznajte više

Dobro došli u Kopilot u Whiteboard

Microsoft Copilot pomaže & učenje

Gde mogu da nabavim Microsoft Copilot?

Oslonica produktivnosti uz AI i Microsoft 365 Copilot

Najčešća pitanja: AI, Microsoft 365 Copilot i Microsoft Designer

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×