Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Svojstvo izvora kontrole za izabranu kontrolu u programu Access nije važeći izraz ili ime polja.

Možete izvršiti neku od sledećih radnji:

  • Da biste uredili svojstvo Izvor kontrole na listu sa svojstvima, kliknite na dugme Uređivanje svojstva izvora kontrole funkcije „Kontrola“ u meniju Opcije provere grešaka Praćenje grešaka.

  • Da biste uredili svojstvo Izvor zapisa u obrascu ili izveštaju, kliknite na dugme Uređivanje svojstva izvora zapisa obrasca (ili Uređivanje svojstva izvora zapisa izveštaja) u meniju Opcije provere grešaka.

  • Da biste zanemarili ovu grešku i sakrili dugme Opcije provere grešaka, kliknite na dugme Zanemari grešku u meniju Opcije provere grešaka.

  • Da biste isključili proveru grešaka za kontrole sa nevažećim izvorom kontrole, kliknite na dugme Opcije provere grešaka u meniju Opcije provere grešaka. Na kartici Provera grešaka , u okviru stavke Pravila za dizajn Obrazaca/Izveštaja opozovite izbor u polju za potvrdu Nevažeća svojstva kontrole.

    Napomena: Postavkama Provera grešaka možete pristupiti i tako što ćete izabrati stavke Datoteka > Opcije. U levom oknu dijaloga Opcije programa Access izaberite stavku Dizajneri objekata. Postavke „Provera grešaka“ se nalaze na dnu ove kartice.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×