Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Copilot vam donosi moć AI sledeće generacije tako što kombinuje moć velikih jezičkih modela (LLM-ova), podataka i Microsoft 365 aplikacija.

Cenimo to što imate vremena da nam pružite povratne informacije o korišćenju Copilot aplikacija sa Microsoft 365 aplikacijama kako bismo mogli neprestano da poboljšavamo Copilot.

Šta su to povratne informacije od Copilot-a koje je pokrenuo korisnik?

Povratne informacije o Kopilot iskustvima prikupljaju se iz Copilot iskustva, na primer kada izaberete palčeve nagore ili palčeve na odgovor od Copilot-a u Microsoft 365 aplikacijama. Kada izaberete neki od palčeva, pojavljuje se okno za povratne informacije i traži dodatne informacije – za ono što vam se sviđa (ako ste izabrali palčeve nagore) ili za ono što nije u redu (ako ste izabrali palčeve nadole). 

Napomena: Ako koristite Copilot na poslu ili u školi, IT administrator može da isključi povratne informacije. Ako se opcije palca ne pojave pored Copilot odgovora, IT administrator je najverovatnije isključio povratne informacije za vašu organizaciju.

Povratne informacije možete da prikažete na Microsoft portalu za povratne informacije. Da biste prikazali povratne informacije koje ste nam prosledili, izaberite stavku Moje povratne informacije i prijavite se. Ako koristite Copilot na poslu ili u školi, VAŠ IT administrator vam možda ne dozvoljava da koristite portal za povratne informacije.

Kako Microsoft koristi povratne informacije da bi poboljšao Copilot? 

Povratne informacije o korišćenju Copilot aplikacija sa Microsoft 365 aplikacijama koristimo samo da bismo poboljšali Copilot. Pružanjem povratnih informacija o vašem iskustvu sa Kopilotom, omogućavate nam da Kopilot bude bolji proizvod za vas i za sve ostale koji koriste Kopilot. Uz povratne informacije možemo da uradimo sledeće:

  • Poboljšajte kvalitet Proizvoda Copilot, uključujući brže rešavanje problema sa određenim informacijama o tome šta ste doživjeli.

  • Određivanje prioriteta zahteva za funkcijama koji će poboljšati vaše iskustvo u radu sa Kopilotom.

U korporaciji Microsoft nas vode naši odgovorni vešti principi. Privatnost i bezbednost podataka su ključni princip odgovornog veša.

Koji podaci se prikupljaju uz Copilot povratne informacije?

Napomene: 

  • Dok ne izaberete stavku Prosledi u oknu za povratne informacije, ne prikupljaju se nikakvi podaci osim vašeg početnog izbora palca nagore ili palca nadole. Svi drugi podaci opisani u ovom odeljku šalju se samo kada izaberete stavku Prosledi.

  • Ako koristite Copilot na poslu ili u školi, vaš IT administrator može da kontroliše koje tipove podataka možemo da vam zatražimo u povratnim informacijama, uključujući da li možemo da zatražimo i prikupimo uzorke sadržaja. Ako ne vidite opciju za slanje (ili pregled) uzoraka sadržaja ili vezu da biste saznali više o tome koji uzorci sadržaja se prikupljaju, vaš IT administrator je možda isključio tu opciju.

Podaci koji se uvek šalju

Neke osnovne informacije se prikupljaju uz sve Microsoft 365 povratne informacije, bilo da su povratne informacije o usluzi Copilot ili ne. Sledeći podaci se prikupljaju i kao deo Copilot povratnih informacija kako bi pomogli korporaciji Microsoft da preduzme radnju na vašim povratnim informacijama:

  • Odziv: Šta ste tražili od Copilot-a da uradi. Takođe, možemo da prikupimo izmene vašeg odziva koji je dao Copilot sistem, dodatna polja metapodataka (kao što je tip datoteke) koja su zasnovana samo na vašem originalnom odzivu i/ili veze ka predlošku upita, ako ste ga koristili za kreiranje odziva za Copilot.

  • Generisan odgovor: Šta vam je Kopilot vratio kao odgovor na odziv. Pored primarnog odgovora od Copilot-a, to može da uključuje posredne Copilot odgovore prikazane dok se generiše konačni odgovor (kao što je "Radim na njemu"), prikazani predlozi upita i/ili citati prikazani kao reference ili veze ispod generisanog odgovora.

Dodatni podaci koji su opcionalni za slanje

U oknu sa povratnim informacijama možemo da vam zatražimo i dozvolu da prikupite dodatne podatke koji su specifični za iskustvo u programu Copilot. Ako pristanete na ovu kolekciju, neki ili svi sledeći podaci će biti prikupljeni kada izaberete stavku Prosledi: 

  • Relevantni uzorci sadržaja: Dodatne datoteke koje nam pomažu da shvatimo zašto vam je Copilot dao taj generisani odgovor. To može da obuhvata istoriju vašeg ćaskanja sa Copilot-om, datoteke ili dodatni sadržaj koji je Copilot koristio za formulisanje generisanog odgovora (koji može da uključuje sadržaj koji nije prikazan ili na koji se upućuje u konačnom odgovoru) i/ili stvarni odziv (koji uključuje Microsoft sadržaj koji je vlasnik) koji je poslat U LLM.

  • Dodatne datoteke evidencije: Evidentirajte datoteke o Microsoft programima ili uslugama koje koristite. Te datoteke mogu da sadrže sadržaj datoteka, vaše ime ili e-adresu, IP adresu ili druge lične podatke. Ove datoteke su možda jedini način da utvrdite zašto vam je Copilot dao odgovor. Ove datoteke mogu da sadrže podatke koji nisu pokriveni opcionalnim dijagnostičkim podacima za Microsoft 365 aplikacije.

Ako je moguće, prikazujemo vam veze ka ovim dodatnim podacima u oknu sa povratnim informacijama, tako da možete da pregledate podatke pre nego što izaberete stavku Prosledi. Ako ne možemo da pregledamo sve podatke koje prikupljamo, prikazujemo vam vezu u oknu sa povratnim informacijama da bismo saznali više o podacima koji će se prikupiti uz vaše povratne informacije. Nijedan od dodatnih podataka neće biti prikupljen dok ne izaberete stavku Prosledi.

Ko u mojoj organizaciji ima pristup prikazu mojih povratnih informacija o Kopilotu? 

Ako copilot koristite na poslu ili u školi, VAŠ IT administrator može da prikaže vaše povratne informacije, uključujući vaše ime i sve uzorke sadržaja koji se prikupljaju koji ne sadrže Microsoft sadržaj koji ima svoj sadržaj. Vaš IT administrator takođe može da izbriše povratne informacije koje ste nam pružili. 

Kako Microsoft rukuje mojim podacima o povratnim informacijama? 

Razumemo da nam, kada koristite naše proizvode, poverite nam jedno od najvrednijih resursa: vašim podacima. Vodimo računa o tome da se povratne informacije koje primimo skladište i obrađuju u okviru Pravila Microsoft upravljanja i da se može pristupiti samo za odobrene upotrebe. Ne koristimo vašu e-poštu, ćaskanje, datoteke ili drugi lični sadržaj da bismo vam usmerali opise. Kada prikupljamo podatke, koristimo ih da bismo vaš utisak pri radu učinili boljim.

Da biste saznali više o tome kako štitimo privatnost i poverljivost podataka i kako osiguravamo da će se koristiti samo na način koji je u skladu sa vašim očekivanjima, pregledajte naše principe privatnosti u Microsoft centru za pouzdanost i u Microsoft izjavi o privatnosti.

Povezani članci

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×