Internet Explorer 11 će biti povučen

Internet Explorer 11 će biti uklonjen i biće odsut iz podrške 15. juna 2022. Iste Internet Explorer 11 aplikacije i veb lokacije koje trenutno koristite mogu se otvoriti u pregledaču Microsoft Edge pomoću režima Internet Explorer.

Isprobajte Microsoft Edge sada

Ne morate da preuzmete i instalirate Internet Explorer 11 u operativnom Windows 10 jer je već instaliran. Da biste otvorili Internet Explorer 11 u Windows 10, u polju za pretragu na traci zadataka otkucajte Internet Explorer, a zatim sa liste rezultata izaberite internet Explorer. Saznajte više o tome kako da koristite Internet Explorer 11 u programu Windows 10.

Iako se Internet Explorer 11 već instalira u operativnom Windows 10, ako ste ga slučajno izbrisali, možete da ga preuzmete i ponovo instalirate tako što ćete pratiti korake u temi Kako ponovo instalirati ili popraviti Internet Explorer u Windows

Novi pregledač koji preporučuje Microsoft je ovde

Microsoft Edge je napravljen tako da vam bude najbolji na vebu, sa većom kontrolom i većom privatnošću dok pregledate.

Isprobajte Microsoft Edge sada

Ne morate da preuzmete i instalirate Internet Explorer 11 u Windows 8.1 jer je već instaliran. Saznajte koju verziju programa Internet Explorer koristite ili koji operativni sistem koristite.

Da biste pronašli i otvorili Internet Explorer 11, izaberite Start , a zatim u pretrazi otkucajte Internet Explorer.  U rezultatima izaberite Internet Explorer (aplikacija za računare).

Ako koristite Windows 7, najnovija verzija programa Internet Explorer koju možete da instalirate je Internet Explorer 11. Međutim, Internet Explorer 11 više nije podržan u programu Windows 7. Umesto toga, preporučujemo da se prebacite na Microsoft Edge. Microsoft Edge je napravljen tako da vam bude najbolji na vebu, sa većom kontrolom i većom privatnošću dok pregledate. 

Isprobajte Microsoft Edge sada

I dalje želite da preuzmete Internet Explorer 11?

Iako više nije podržan, možete da preuzmete i instalirate Internet Explorer 11.

Preuzmite Internet Explorer 11 (32-bitni)

Preuzmite Internet Explorer 11 (64-bitni)

Klikom na dugme "Preuzmi Internet Explorer 11" pristajete na sistemske zahteve za Internet Explorer | Uslovi licenciranja za softver | Izjava o privatnosti

Saznajte koju verziju programa Internet Explorer koristite ili koji operativni sistem koristite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×