Podrška za Internet Explorer 11 je završena

Podrška za Internet Explorer 11 je završena 15. juna 2022. Ako bilo koji sajt koji posetite zahteva Internet Explorer 11, možete ga ponovo učitati u režimu Internet Explorer u pregledaču Microsoft Edge. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge za brže, bezbednije i modernije iskustvo pregledanja veba.

Prvi koraci uz Microsoft Edge

Na Windows 10

Veb lokacije ponekad ne izgledaju kao što ste očekivali – slike se možda neće pojaviti, meniji su možda van mesta, a tekst se može spojiti. To može da bude problem sa kompatibilnošću između programa Internet Explorer i lokacije na lokaciji koju koristite. Ovo ponekad može da se popravi dodavanjem lokacije na listu prikaza kompatibilnosti.

Da biste dodali lokaciju na listu "Prikaz kompatibilnosti"

  1. Otvorite Internet Explorer, kliknite na dugme Alatke , a zatim izaberite Stavku Postavke prikaza kompatibilnosti.

  2. U okviru Dodavanje oveveb lokacije unesite URL lokacije koju želite da dodate na listu, a zatim izaberite stavku Dodaj.

Napomena: Ako dodate lokaciju na listu Prikaz kompatibilnosti i stranica izgleda još gore, problem možda nije kompatibilnost i trebalo bi da uklonite lokaciju sa liste.

Kada uključite Prikaz kompatibilnosti, Internet Explorer će automatski prikazati tu lokaciju u prikazu kompatibilnosti svaki put kada je posetite. Možete da je isključite tako što ćete ukloniti lokaciju sa liste kompatibilnosti. Ne izazivaju svi problemi sa prikazom veb lokacije zbog nekompatibilnosti pregledača. Prekinute internet veze, veliki saobraćaj ili problemi sa veb lokacijom mogu da utiču i na način prikaza stranice.

Na Windows 7

Kada lokacija nije kompatibilna sa programom Internet Explorer 11 za Windows 7, na traci adresa ćete videti dugme Prikaz kompatibilnosti Compatibility View button kompatibilnosti. Uključivanjem prikaza kompatibilnosti možete da rešite probleme sa prikazom na lokacijama.

Da biste uključili Prikaz kompatibilnosti

  1. Pogledajte da li se dugme Prikaz kompatibilnosti Compatibility View button pojaviti na traci adresa. (Ako ne vidite dugme, nema potrebe da uključite Prikaz kompatibilnosti.)

  2. Kliknite na dugme Prikaz kompatibilnosti Compatibility View button biste prikazali lokaciju u prikazu kompatibilnosti.

Da biste obrnuli listu lokacija prikaza kompatibilnosti

  1. Otvorite Internet Explorer, kliknite na dugme Alatke , a zatim izaberite Internet opcije.

  2. U okviru Istorija pregledanjaizaberite stavku Izbriši.

  3. U dijalogu Brisanje istorije pregledanja potvrdite izbor u polju za potvrdu Istorija, a zatim izaberite stavku Izbriši.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru

Pitajte zajednicu >

Pronalaženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×