26 Mayıs 2026-KB5092427 Windows 11, sürüm 25H2 için .NET Framework 3.5 ve 4.8.1 için Toplu Güncelleştirme Önizlemesi
Uygulandığı Öğe
Çıkış tarihi:26 May 2026
Version:.NET Framework.NET Framework 3.5 ve 4.8.1
Windows 11, sürüm 25H2 için 26 Mayıs 2026 güncelleştirmesi, .NET Framework 3.5 ve 4.8.1'de güvenlik ve toplu güvenilirlik iyileştirmeleri içerir. Düzenli bakım rutinlerinizin bir parçası olarak bu güncelleştirmeyi uygulamanızı öneririz. Bu güncelleştirmeyi yüklemeden önce Önkoşullar ve Yeniden başlatma gereksinimi bölümlerine bakın.
Özet
Güvenlik Geliştirmeleri
Bu sürümde yeni güvenlik geliştirmeleri bulunmamaktadır. Bu güncelleştirme birikimlidir ve daha önce yayımlanan tüm güvenlik iyileştirmelerini içerir.
Kalite ve güvenilirlik geliştirmeleri
|
.NET Kitaplıkları |
- İsteklerin belirli sunucu yapılandırmalarıyla belirli güvenli bağlantı senaryolarında askıda kalabileceği zaman uyumlu HttpWebRequest bağlantılarıyla ilgili bir sorunu giderir. |
|
.NET Çalışma Zamanı |
- Visual Studio x86 yerel hata ayıklayıcısında, karma kod uygulamalarındaki adım işlemleri sırasında belirli kayan nokta değerlerinin yanlış bildirilebildiği bir sorunu giderir. |
Bu güncelleştirmeyle ilgili bilinen sorunlar
Microsoft bu güncelleştirme ile ilgili bir soruna dair bilgi almamıştır.
Bu güncelleştirmeyi alma
Bu güncelleştirmeyi yükleme
|
Sürüm Kanalı |
Kullanılabilir |
Sonraki Adım |
|
Windows UpdateWindows Update ve Microsoft Update |
Evet |
Ayarlar > Güncelleştirme & Güvenlik > Windows Update'e gidin. İsteğe bağlı güncelleştirmeler mevcut alanda, güncelleştirmeyi indirme ve yükleme bağlantısını bulacaksınız. |
|
Windows UpdateWindows Update T for Business |
Evet |
Ayarlar > Güncelleştirme & Güvenlik > Windows Update'e gidin. İsteğe bağlı güncelleştirmeler mevcut alanda, güncelleştirmeyi indirme ve yükleme bağlantısını bulacaksınız. |
|
Microsoft Update Kataloğu |
Evet |
Bu güncelleştirmenin tek başına paketini edinmek için Microsoft Update Kataloğu web sitesine gidin. |
|
Windows ServerWindows Server Update Services (WSUS) |
Hayır |
Bu güncelleştirmeyi WSUS'ye el ile içeri aktarabilirsiniz. Yönergeler için Microsoft Update Kataloğu'na bakın. |
Dosya bilgileri
Bu güncelleştirmede sunulan dosyaların listesi için toplu güncelleştirme için dosya bilgilerini indirin.
Ön koşullar
Bu güncelleştirmeyi uygulamak için .NET Framework.NET Framework 3.5 veya 4.8.1 yüklü olmalıdır.
Yeniden başlatma gereksinimi
Etkilenen dosyalar kullanılıyorsa, bu güncelleştirmeyi uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekir. Bu güncelleştirmeyi uygulamadan önce tüm .NET Framework tabanlı uygulamalardan çıkmanızı öneririz.
Bu güncelleştirme için yardım ve destek alma
-
Güncelleştirmeleri yüklemek için yardım: Windows UpdateWindows Update SSS
-
Çevrimiçi ortamda ve evde kendinizi koruyun: Windows GüvenliğiWindows Güvenliği destek
-
Ülkenize göre yerel destek: Uluslararası Destek