Beschrijving van de volledige, incrementele en differentiële back-ups

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 136621 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat een volledige, incrementele en differentiële back-ups. Het hulp programma Backup in Windows 95 ondersteunt volledige en incrementele back-ups. Differentiële back-ups worden niet ondersteund.

Back-up back-upbestand sets gebruikt voor het beheren van stations, reserve mappen of bestanden. Incrementele en differentiële back-ups zijn gebaseerd op een eerste volledige back-up van de stations, mappen of bestanden in kwestie.

Meer informatie

Veel Windows 3. 1-gebaseerde back-upprogramma's gebruiken de archief bits bestanden markeren die reserve is. Back-up maakt geen gebruik van de archief bit op geen enkele manier. De beslissing of u een bestand moet reserve een incrementele back-up is gebaseerd op de bestands naam, de laatste wijzigings datum, en de datum van de laatste incrementele reserve kopie, die zijn opgeslagen in de bestand instellen.

Volledige back-up (of verwijzing back-up)

Als u de instelling Type back-up ingesteld op volledig, alle bestanden en mappen op het station zijn reserve telkens wanneer u dat bestand instellen. Instellen van de type back-up, klik op opties in het menu instellingen en klik vervolgens op de back-up tabblad.

In het volgende voorbeeld:
 1. Klik op de stations, bestanden of mappen die u wilt back-up in de back-up en Klik op volgende stap.
 2. Klik op de bestemming (waar u de bestanden tot back-ups).
 3. In het menu instellingen, klikt u op opties, klik op het tabblad back-up, "Volledige: back-up van alle geselecteerde bestanden ' en klik op OK.
 4. In het menu bestand op Opslaan als en de naam van de back-upset. Eenmaal hebt opgeslagen, Klik op back-up starten.
 5. Geef een naam op voor de geselecteerde stations, bestanden of mappen in de back-up Stel in het dialoog venster Label en klik vervolgens op OK.
Voordelen:
 • Alle bestanden uit de geselecteerde stations en mappen een back back-upset.
 • In het geval u nodig hebt om bestanden te herstellen, zijn ze gemakkelijk hersteld vanaf de back-upset.
Nadelen:
 • Een volledige back-up is meer tijd in beslag dan andere back-upopties.
 • Volledige back-ups vergt meer schijf, tape of net werk schijfruimte.

Incrementele back-up

Een incrementele back-up biedt een back-up van bestanden die zijn gewijzigd of Nieuw sinds de laatste incrementele back-up. Het proces te starten, een bestand instellen de incrementele optie geselecteerd wordt gebruikt om een back-up. U kunt Selecteer het type back-up door te klikken op opties in het menu instellingen en Klik op het tabblad back-up.

Voor de eerste incrementele back-up, worden alle bestanden in de bestands set back-up (net als in een volledige back-up). Als u hetzelfde bestand instellen voor het uitvoeren van een een reserve kopie incrementele back-up later, alleen de bestanden die zijn gewijzigd. Als u hetzelfde bestand instellen voor een derde back-up gebruikt, alleen de bestanden die zijn gewijzigd sinds de tweede back-up back-ups tot, enzovoort.

In back-up kunt u bestanden en/of mappen die u wilt back-up selecteren. Als u Selecteer een map, worden alle bestanden en mappen in die map geselecteerd. In een incrementele back-up als u een map selecteert bestanden die aan de map worden toegevoegd tijdens de volgende back-up zijn opgenomen. Als u selecteert bepaalde bestanden die worden toegevoegd aan de map zijn niet opgenomen tijdens de volgende back-up.

In het volgende voorbeeld:
Monday - Perform the first incremental backup of selected files and/or
     folders using a file set with the Incremental option enabled.

Tuesday - Perform another backup with the backup file set you created
     Monday. Only files that have changed since Monday's backup are
     backed up.

Wednesday - Perform another backup with the backup file set you created
      Monday. Only files that have changed since Tuesday's
      incremental backup are backed up.
				
Herstellen van een bestand instellen, zodat de volgende back-up back-ups van alle bestanden, en niet alleen bestanden die nieuw zijn of zijn gewijzigd, volgt u deze stappen:
 1. Klik in het menu bestand op openen bestand. Klik op het gewenste bestand instellen gebruiken en klik vervolgens op openen. Klik op volgende stap.
 2. Klik op de bestemming (waar u de bestanden tot back-ups).
 3. In het menu instellingen, klikt u op opties, klik op het tabblad back-up, "Volledige: back-up van alle geselecteerde bestanden ' en klik op OK.
 4. In het menu bestand op Opslaan om het opslaan van de back-upset.
 5. Herhaal stap 1 en 2.
 6. In het menu instellingen, klikt u op opties, klik op het tabblad back-up, "Incrementele: back-up van de geselecteerde bestanden die zijn gewijzigd sinds de laatste volledige back-up' en klik vervolgens op OK.
Voordelen:
 • Back-up is sneller dan een volledige back-ups.
 • Incrementele back-ups is minder schijf, tape of net werk schijfruimte vereist.
 • Kunt u verschillende versies van dezelfde bestanden op verschillende back-up ingesteld.
Nadelen:
 • Om alle bestanden terugzetten, moet u hebben alle de incrementele back-ups beschikbaar.
 • Het duurt langer omdat u moet zoeken naar een specifiek bestand terugzetten meer dan een back-upset te zoeken naar de meest recente versie van een bestand.

Differentiële back-up (niet ondersteund in back-up)

Een differentiële back-up een back-up van bestanden die zijn gewijzigd sinds biedt een volledige back-up werd uitgevoerd. Een differentiële back-up slaat meestal alleen de bestanden die een ander of nieuw sinds de laatste volledige back-up, maar deze kan worden verschillen in verschillende back-upprogramma's. Samen een volledige back-up en een differentiële back-up bevat alle bestanden op uw computer gewijzigd en ongewijzigd.

In het volgende voorbeeld:
Monday - Perform a full backup and save the file set.

Tuesday - Perform a differential backup using the same file set. All files
     that have changed since the full backup are backed up in the
     differential backup.

Wednesday - Perform a differential backup using the same file set. All the
      files that have changed since Monday's full backup are backed
      up.
				
Voordelen:
 • Differentiële back-ups nodig zelfs minder schijf, tape of net werk station ruimte in beslag dan een incrementele back-ups.
 • Back-up is sneller dan een volledige of incrementele back-ups.
Nadelen:
 • Alle bestanden terugzetten kan aanzienlijk langer duren omdat u mogelijk hebben beide de laatste differentiële en volledige back-ups terugzetten.
 • Herstellen van een afzonderlijk bestand kan langer duren omdat u moet zoeken het bestand op de differentiële of volledige reserve kopie.

Eigenschappen

Artikel ID: 136621 - Laatste beoordeling: zaterdag 24 september 2011 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB136621 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:136621

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com