Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του DirectX μέσω του Windows Update

Microsoft DirectX περιλαμβάνεται ως αναπόσπαστο μέρος σε λειτουργικά συστήματα Windows. Μπορείτε να ενημερώσετε το DirectX κατ ' εφαρμογή του τελευταίου service pack ή άλλες ενημερωμένες εκδόσεις μέσω Windows Update.

Για να ελέγξετε την έκδοση του DirectX, ανατρέξτε στο θέμα Πώς μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση του DirectX που είναι εγκατεστημένη.
Για να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα, ανατρέξτε στο θέμα Λίστα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του DirectX και τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται.

Μη αυτόματη εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του DirectX

Επίσης με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να λάβετε και να εφαρμόσετε το παρακάτω πακέτο ενημερωμένης έκδοσης που ενημερώνει το DirectX στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Εγκατάσταση του χρόνου εκτέλεσης τελικού χρήστη DirectX, εάν η εφαρμογή σας ή το παιχνίδι απαιτεί μια παλαιότερη έκδοση του DirectX

Ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια απαιτούν το DirectX 9. Ωστόσο, ο υπολογιστής σας περιλαμβάνει μια πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX. Εάν εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι που απαιτεί DirectX 9, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος όπως "το το πρόγραμμα δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει επειδή d3dx9_35.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα."

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft για την εγκατάσταση χρόνου εκτέλεσης τελικού χρήστη DirectX: Σημείωση Κατά την εκτέλεση αυτού του πακέτου, γίνεται με την έκδοση του DirectX, Direct3D 9, Direct3D 10.x, Direct3D 11.x, DirectInput, DirectSound, DirectPlay, DirectShow ή DirectMusic καμία αλλαγή.

Λίστα των σφαλμάτων του αρχείου που διορθώνει το πακέτο χρόνου εκτέλεσης τελικού χρήστη DirectX

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Εάν αντιμετωπίζετε ζητήματα με την οποία μια εφαρμογή αποτυγχάνει επειδή ένα από τα ακόλουθα αρχεία λείπουν, ίσως μπορέσετε να επιλύσετε το σφάλμα, εκτελώντας το πακέτο χρόνου εκτέλεσης DirectX:
 • D3DX9_24.dll έως D3DX9_43.DLL
 • D3DX10.DLL μέσω D3DX10_43.DLL
 • D3DCompiler_33.dll έως D3DCompiler_43.DLL
 • D3DX11_42.DLL
 • D3DX11_43.DLL
 • D3DCSX_42.DLL
 • D3DCSX_43.DLL
 • XACTENGINE2_0.dll έως XACTENGINE2_9.DLL
 • XACTENGINE3_0.dll έως XACTENGINE3_7.DLL
 • XAUDIO2_0.DLL
 • XAUDIO2_1.DLL
 • XAUDIO2_2.DLL
 • XAUDIO2_3.DLL
 • XAUDIO2_4.DLL
 • XAUDIO2_5.DLL
 • XAUDIO2_6.DLL
 • XAUDIO2_7.DLL
 • XAPOFX1_0.dll έως XAPOFX1_5.DLL
 • X3DAUDIO1_0.dll έως X3DAUDIO1_7.DLL
 • XINPUT1_1.DLL
 • XINPUT1_2.DLL
 • XINPUT1_3.DLL
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας

Για περισσότερες πληροφορίες

Λίστα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του DirectX και τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται

Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε ένα λειτουργικό σύστημα.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματαΠιο πρόσφατες εκδόσεις του DirectX
Windows 8.1, Windows RT 8.1 και Windows Server 2012 R2
DirectX 11.2
Τα Windows 8, Windows RT και Windows Server 2012

Windows 7 Service Pack 1 (SP1) και Windows Server 2008 R2 SP1 μαζί με την ενημερωμένη έκδοση 2670838 εγκατάσταση
DirectX 11.1
Windows 7 και Windows Server 2008 R2

Τα Windows Vista Service Pack 2 (SP2) και Windows Server 2008 SP2, μαζί με την ενημερωμένη έκδοση 971644 ή 971512 εγκατάσταση
DirectX 11.0
Το Windows Vista SP1 ή νεότερη έκδοση, και Windows Server 2008 ή νεότερη έκδοση
DirectX 10.1
Windows Vista
DirectX 10.0
Τα Windows XP SP2 ή νεότερη έκδοση

Τα Windows XP x 64 Edition SP1 ή νεότερη έκδοση και Windows Server 2003 SP1 ή νεότερη έκδοση
DirectX 9.0C

Πώς μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση του DirectX που είναι εγκατεστημένη

Για να ελέγξετε ποια έκδοση DirectX έχετε στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε το εργαλείο διάγνωσης για το DirectX.
  Windows 8.1 ή Windows 8
  Σκουπίδια στο από τη δεξιά πλευρά της οθόνης και έπειτα κτυπήστε το στοιχείο αναζήτησης. (Εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι, οδηγεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού προς τα κάτω και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης.) Τύπος dxdiag στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, κτυπήστε στην κάντε κλικ dxdiag.exe.
  Windows 7 ή Windows Vista
  Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη , πληκτρολογήστε dxdiag στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
  Windows XP
  Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση. Πληκτρολογήστε dxdiag στο πλαίσιο Εκτέλεση και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα του συστήματος και, στη συνέχεια, κάτω από τις Πληροφορίες συστήματος, ελέγξτε τον αριθμό έκδοσης του DirectX.
Σημείωση Προς το παρόν, το εργαλείο διάγνωσης DirectX ενδέχεται να εμφανίζει DirectX 11 ως τον αριθμό έκδοσης του DirectX για DirectX 11.2 και DirectX 11.1.

Αναφορές

DirectX: Συνήθεις ερωτήσεις
Πού βρίσκεται το SDK του DirectX;
Όπου είναι το DirectX SDK (2013 Edition) (MSDN Blog)
Δεν κατευθύνει το πρόγραμμα εγκατάστασης (MSDN Blog)
Το Direct3D 11 ανάπτυξης για τους προγραμματιστές παιχνιδιών

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 179113
Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro, Windows RT, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Starter, Windows 7 Ultimate, Windows Server 2008 R2 Datacenter, Windows Server 2008 R2 Enterprise, Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems, Windows Server 2008 R2 Standard, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Starter, Windows Vista Ultimate, Windows Server 2008 Datacenter, Windows Server 2008 Enterprise, Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems, Windows Server 2008 Standard, Microsoft Windows XP Service Pack 3, Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1, Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 179113
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.