Τρόπος εγκατάστασης ενός λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet στο Outlook 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2028939 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Προτεινόμενη αντιμετώπιση


Για να ορίσετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2010 για να λειτουργούν με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet, κάντε κλικ στην επιλογή της ενημέρωσης κώδικα, το κουμπί, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού για να αυτόματα ορίστε το λογαριασμό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Εάν δημιουργείτε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com/Windows Live, ακολουθήστε τα βήματα που παρέχονται στη μέθοδο ορίσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com/Windows Live .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Εάν χρησιμοποιείτε έναν δωρεάν λογαριασμό αλληλογραφίας Internet ή να λάβετε το σφάλμα "θέλει ο διακομιστής IMAP σάς ειδοποιεί για τα εξής: πλήρης υποστήριξη IMAP δεν είναι ενεργοποιημένη για αυτόν το λογαριασμό" να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία μη αυτόματης εγκατάστασης (Setup) και επιλέξτε ένα λογαριασμό POP3.


Επιδιορθώσετε αυτό το πρόβλημα.
Microsoft Fix it 30016

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows. Επίσης, εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την επιδιόρθωση του λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και εκτελέστε τις αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Βίντεο: Πώς να συνδέσετε το Outlook με το λογαριασμό σας προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
UUID =7ef2bbef-531d-4165-809f-7b928486d318 VideoUrl =http://aka.MS/x4bb4c
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Εάν έχετε προβλήματα με την ενημέρωση κώδικα, ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Outlook για να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet αντί για αυτό, κάντε κλικ σε μία από τις εξής μεθόδους:

Automatically detect and setup Internet email in Outlook 2010

Manually setup Internet email in Outlook 2010

Set up a Outlook.com/Windows Live email account

Internet Service Providers settings (for manual configuration of Outlook)

Advanced Server Setup


Need More Help?

Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από το Η Κοινότητα της Microsoft ηλεκτρονική Κοινότητα, αναζήτηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Υποστήριξη της Microsoft ή Βοήθεια για τα Windows και τον τρόπο, ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με Υποστήριξη επιλογές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2028939 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbhowto kbexpertisebeginner kbvideocontent kbmt KB2028939 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2028939

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com