Slik konfigurerer du en e-postkonto for Internett i Outlook 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2028939 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Løsning

Se løsning for Outlook 2007 eller tidligere

Se løsning for Outlook 2013


Hvis du vil konfigurere e-post i Outlook 2010 til å arbeide med e-postkonto på Internett, klikker du Fix-knappen, klikk Kjør i dialogboksen Filnedlasting , og følg deretter trinnene i reparasjonen det veiviseren til å automatisk opprette kontoen.

Viktig: Hvis du konfigurerer en e-post Outlook.com/Windows Live-konto Følg fremgangsmåten i sette opp en konto Outlook.com/Windows Live e-post -metoden i stedet.

Viktig: Hvis du bruker en gratis Internett e-postkonto eller får feilen " "IMAP-serveren ønsker å varsle deg om følgende: full IMAP-støtte er ikke aktivert for denne kontoen " bruker den manuelle installasjonen og velger en POP3-konto.


Løs dette problemet.
Microsoft Fix it 30016

Merk:Denne veiviseren kan bare være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows. Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du også lagre hurtigreparasjonen den løsningen på en flash-stasjon eller en CD og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Video: Hvordan å koble Outlook til dine personlige e-postkonto

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video1
UUID =7ef2bbef-531d-4165-809f-7b928486d318 VideoUrl =http://aka.MS/x4bb4c
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video2


Hvis du har problemer med å bruke løsningen, eller hvis du vil bruke Outlook til å sette opp din e-postkonto for Internett i stedet, velger du en av disse metodene:

Automatically detect and setup Internet email in Outlook 2010

Manually setup Internet email in Outlook 2010

Set up a Outlook.com/Windows Live email account

Internet Service Providers settings (for manual configuration of Outlook)

Advanced Server Setup


Need More Help?

Du kan også få hjelp fra den Microsoft-fellesskapet Internett-fellesskap, søke etter mer informasjon om Microsoft Kundestøtte eller Hjelp for Windows, og hvordan du, eller Lær mer om Kundestøtte Alternativer.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2028939 - Forrige gjennomgang: 12. september 2013 - Gjennomgang: 4.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
Nøkkelord: 
kbsurveynew kbhowto kbexpertisebeginner kbvideocontent kbmt KB2028939 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2028939

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com