Hur du ställer in ett Internet-e-postkonto i Outlook 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2028939 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Lösning

Se lösning för Outlook 2007 eller tidigare

Se lösning för Outlook 2013


Om du vill konfigurera e-post i Outlook 2010 för att arbeta med ditt Internet-e-postkonto, klickar du på den knappen, klicka på Kör i dialogrutan Filhämtning och följ anvisningarna i Fix Fix det guiden att automatiskt ställer in kontot.

Viktigt: Om du konfigurerar ett e-postkonto Outlook.com/Windows Live följer du stegen i Konfigurera ett e-postkonto Outlook.com/Windows Live -metoden i stället.

Viktigt: Om du använder en gratis e-postkonto eller felmeddelandet " "IMAP-servern vill meddela följande: full IMAP-stöd inte har aktiverats för det här kontot " använder den manuella installationen och väljer ett POP3-konto.


Lös det här problemet.
Microsoft Fix it 30016

Observera:Den här guiden kan vara på engelska. Men fungerar den automatiska korrigeringsfilen även för andra språkversioner av Windows. Även om du inte sitter vid datorn där problemet, kan du spara Fix det lösningen på ett flashminne eller en CD och sedan köra den på rätt dator.

Video: Hur du ansluter Outlook till din personliga e-postkonto

Dölj bildenVisa bilden
assets video1
UUID =7ef2bbef-531d-4165-809f-7b928486d318 VideoUrl =http://aka.MS/x4bb4c
Dölj bildenVisa bilden
assets video2


Om du har problem med att använda korrigeringen, eller om du vill använda Outlook för att konfigurera ditt Internet-e-postkonto i stället, klickar du på någon av följande metoder:

Automatically detect and setup Internet email in Outlook 2010

Manually setup Internet email in Outlook 2010

Set up a Outlook.com/Windows Live email account

Internet Service Providers settings (for manual configuration of Outlook)

Advanced Server Setup


Need More Help?

Du kan också få hjälp från den Microsoft Community community online, Sök efter mer information om Microsoft Support eller Hjälp om Windows och hur du, eller Lär dig mer om Assisterad Support alternativ.

Egenskaper

Artikel-id: 2028939 - Senaste granskning: den 12 september 2013 - Revision: 4.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2010
Nyckelord: 
kbsurveynew kbhowto kbexpertisebeginner kbvideocontent kbmt KB2028939 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2028939

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com