Γενικές πληροφορίες για κεφαλίδες και υποσέλιδα στο Word

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 211432 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τις κεφαλίδες και υποσέλιδα είναι, Πώς επηρεάζουν οι ρυθμίσεις των περιθωρίων, με τη θέση τους, τον τρόπο δημιουργίας τους και υπάρχει τους διαφορετικούς τύπους κεφαλίδες και υποσέλιδα.

Περισσότερες πληροφορίες

Τι είναι οι κεφαλίδες και υποσέλιδα;

Μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο είναι κείμενο ή γραφικά που συνήθως εκτυπώνονται στο επάνω ή κάτω μέρος κάθε σελίδας ενός εγγράφου. Εκτύπωση κεφαλίδας στο επάνω περιθώριο εκτυπώνεται ένα υποσέλιδο στο κάτω περιθώριο.

Κεφαλίδες και υποσέλιδα, να είναι απλή, όπως τον τίτλο του εγγράφου και έναν αριθμό σελίδας, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε κεφαλίδες και υποσέλιδα που περιέχουν γραφικά, πολλές παραγράφους και πεδία. Μπορείτε να καθορίσετε διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο για μονές και ζυγές σελίδες ή να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο για την πρώτη σελίδα της ενότητας ή του εγγράφου. Εάν μπορείτε να διαιρέσετε ένα έγγραφο σε ενότητες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές κεφαλίδες και υποσέλιδα σε κάθε ενότητα. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε η κεφαλίδα για κάθε ενότητα να αντικατοπτρίζει τον τίτλο του τμήματος.

Τρόπος προσθήκης ή κατάργησης κεφαλίδων και υποσέλιδων

Για να δημιουργήσετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο. Το Word εμφανίζει το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων και διακόπτες σε προβολή διάταξης εκτύπωσης.
 2. Για εναλλαγή μεταξύ της κεφαλίδας και υποσέλιδου, κάντε κλικ στην επιλογή του Εναλλαγή μεταξύ κεφαλίδας και υποσέλιδου κουμπί το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων.
Μια διακεκομμένη γραμμή μη εκτυπώσιμων περικλείει περιοχές κεφαλίδας και υποσέλιδου. Κείμενο και γραφικά στο έγγραφο είναι ορατές αλλά απενεργοποιημένα. Για να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε το κείμενο του εγγράφου, κάντε κλικ το Εμφάνιση/Απόκρυψη κειμένου του εγγράφου κουμπί το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων.

Μπορείτε να πληκτρολογείτε και να μορφοποιήσετε κείμενο στην περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου τον ίδιο τρόπο που κάνετε στο κύριο έγγραφο. Αφού δημιουργήσετε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων για να επιστρέψετε στο κύριο μέρος του εγγράφου. Σε προβολή διάταξης εκτύπωσης (για το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή διάταξης εκτύπωσης), των κεφαλίδων και υποσέλιδων είναι ορατές αλλά εμφανίζονται με αχνά γράμματα.

Κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα κεφαλίδα ή υποσέλιδο, είτε στο Κεφαλίδα και υποσέλιδο από το Προβολή μενού, ή σε προβολή διάταξης εκτύπωσης, κάντε διπλό κλικ στο σκιασμένο κεφαλίδας ή υποσέλιδου για να μεταβείτε γρήγορα στην κεφαλίδα ή το υποσέλιδο.

Για να διαγράψετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το σημείο εισαγωγής κάπου στην περιοχή κυρίως κείμενο του εγγράφου.
 2. Από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο.
 3. Επιλέξτε τις πληροφορίες κεφαλίδας ή υποσέλιδου που θέλετε να διαγράψετε και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο DELETE ή BACKSPACE του πληκτρολογίου.
 4. Για να επιστρέψετε στο έγγραφο, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων ή κάντε διπλό κλικ στην περιοχή κυρίως κείμενο του εγγράφου.

Πώς κεφαλίδες και υποσέλιδα επηρεάζουν τις ρυθμίσεις περιθωρίου

Το Word εκτυπώνει κεφαλίδες και υποσέλιδα στο επάνω και κάτω περιθώριο. Εάν η κεφαλίδα ή το υποσέλιδο είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει στο περιθώριο, το Word ρυθμίζει το επάνω και κάτω περιθώριο ώστε να χωρέσει στην κεφαλίδα ή το υποσέλιδο. Δηλαδή, εάν γίνεται πολύ μεγάλο κατακόρυφα ώστε να χωράει στο περιθώριο της κεφαλίδας ή του υποσέλιδου, ξεκινά η ανάπτυξη προς τα κάτω (για την κεφαλίδα) και προς τα επάνω (για το υποσέλιδο), μειώνοντας το κείμενο που εμφανίζεται στο σώμα του εγγράφου.

Για να εμποδίσετε την μετακίνηση του κύριου εγγράφου Word κειμένου (προς τα κάτω ή προς τα επάνω) όταν η κεφαλίδα ή το υποσέλιδο λαμβάνει πολύ μεγάλο για να χωρέσει στο περιθώριο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Διαμόρφωση σελίδας.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Περιθώρια στην καρτέλα.
 3. Πληκτρολογήστε μια παύλα (-) πριν από το Επάνω ή Κάτω ρύθμιση περιθωρίου.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν η κεφαλίδα ή το υποσέλιδο είναι πολύ μεγάλο, μπορεί να αντικαταστήσει (υπερθέσετε) κείμενο στο κύριο έγγραφο.

Με την τοποθέτηση κεφαλίδων και υποσέλιδων

Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση των κεφαλίδων και υποσέλιδων. Μπορείτε να αλλάξετε την οριζόντια θέση, κάνοντας τα εξής:
 • Κεντράρισμα κεφαλίδα ή το υποσέλιδο μεταξύ αριστερού και δεξιού περιθωρίου.
 • Στοιχίσετε με το περιθώριο αριστερά ή δεξιά.
 • Εκτέλεση του κειμένου κεφαλίδας ή υποσέλιδου στο περιθώριο αριστερά ή δεξιά.
Περιοχές κεφαλίδας και υποσέλιδου, έχετε δύο προκαθορισμένα στηλοθέτες: στο κέντρο μεταξύ των προεπιλεγμένων αριστερά και δεξιά περιθώρια (3 ίντσες), και δεξιά στοίχιση στο δεξιό περιθώριο προεπιλογή (6 ίντσες). Αυτές οι στηλοθέτες εύκολη κέντρο τίτλο του κεφαλαίου ή να τοποθετήσετε τον αριθμό σελίδας στοίχισης με το δεξιό περιθώριο. Εάν αλλάξετε τα περιθώρια του εγγράφου, ίσως θέλετε να προσαρμόσετε αυτές τις θέσεις στηλοθέτη.

Για να ρυθμίσετε την οριζόντια θέση πληροφορίες μέσα σε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο.
 2. Από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στην επιλογή του Εμφάνιση επόμενου και Εμφάνιση προηγούμενου τα κουμπιά για να βρείτε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να προσαρμόσετε.
 3. Για να τοποθετήσετε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο, κάντε ένα ή περισσότερα από τα εξής:
  • Για να δημιουργήσετε κείμενο με αριστερή στοίχιση κεφαλίδας ή υποσέλιδου, πληκτρολογήστε το κείμενο. Η θέση έναρξης για το σημείο παρεμβολής παραμένει στοιχισμένο με το αριστερό περιθώριο του εγγράφου.
  • Για να δημιουργήσετε κείμενο με στοίχιση στο κέντρο, σε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο, πιέστε το πλήκτρο TAB μία φορά για να προχωρήσετε στην καρτέλα στοίχιση στο κέντρο το σημείο εισαγωγής και πληκτρολογήστε το κείμενο. Το κείμενο που πληκτρολογείτε κεντραρισμένη στην καρτέλα.
  • Για να δημιουργήσετε κείμενο με δεξιά στοίχιση σε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο, πιέστε το πλήκτρο TAB μία περισσότερο χρόνο για να προχωρήσετε το σημείο παρεμβολής στην καρτέλα "Στοίχιση δεξιά" και πληκτρολογήστε το κείμενο.
  • Για να δημιουργήσετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο που εκτελείται σε περιθώρια αριστερά ή δεξιά, μπορείτε να ορίσετε εσοχές αρνητικά ως εξής:
  1. Από το Μορφή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Παράγραφο.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Εσοχές και διαστήματα στην καρτέλα.
  3. Πληκτρολογήστε έναν αρνητικό αριθμό για το αριστερό ή/και δεξιά εσοχή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε το κείμενο με αριστερή στοίχιση κεφαλίδας για να ξεκινήσετε 0,5 ίντσες στο αριστερό περιθώριο, πληκτρολογήστε -0,5 για την αριστερή εσοχή. Μια αρνητική εσοχή αριστερά μετακινεί κείμενο στο αριστερό περιθώριο, ότι η αρνητική δεξιά εσοχή μετακινεί κείμενο προς τα δεξιά, στο δεξιό περιθώριο.
 4. Για να κάνετε πρόσθετες ρυθμίσεις για τη στοίχιση, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά στοίχισης για την Μορφοποίηση γραμμή εργαλείων, ορίσετε διαφορετικό στηλοθέτη στο χάρακα ή σύρετε τους δείκτες εσοχής στον χάρακα.
Μπορείτε να αλλάξετε την κατακόρυφη θέση με την προσαρμογή της κεφαλίδας ή του υποσέλιδου, ξεκινώντας την απόσταση από το επάνω ή το κάτω άκρο της σελίδας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος του χώρου μεταξύ της κεφαλίδας ή υποσέλιδου και το κείμενο στο κύριο έγγραφο. Για να πραγματοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το σημείο εισαγωγής στη συγκεκριμένη περιοχή του εγγράφου που περιέχει την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να προσαρμόσετε.
 2. Από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Διαμόρφωση σελίδας και στη συνέχεια επιλέξτε το Περιθώρια στην καρτέλα.
  • Για να αλλάξετε την απόσταση από την άκρη της σελίδας στην κεφαλίδα ή το υποσέλιδο, αλλάξτε το Από ακμή ρύθμιση. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι 0,5 ίντσες. Αυξάνοντας τη ρύθμιση μετακινεί ολόκληρη την κεφαλίδα ή υποσέλιδο πιο κοντά στο κέντρο του εγγράφου. Η μείωση της ρύθμισης μετακινεί ολόκληρη την κεφαλίδα ή υποσέλιδο πιο κοντά στην άκρη της σελίδας.
  • Για να αλλάξετε την απόσταση ανάμεσα στο κείμενο του εγγράφου και μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο, αλλάξτε το Επάνω και Κάτω ρυθμίσεις περιθωρίου. Αυξάνοντας το επάνω περιθώριο μετακινεί το κείμενο του εγγράφου πιο κάτω στη σελίδα, αφήνοντας την κεφαλίδα στην ίδια θέση. Μειώνοντας το επάνω περιθώριο μετακινεί το κείμενο του εγγράφου πιο μακριά προς τα επάνω στη σελίδα, αφήνοντας την κεφαλίδα στην ίδια θέση. Το ίδιο ισχύει για το κάτω περιθώριο και το υποσέλιδο.
 3. Για να επιστρέψετε στο έγγραφο, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Διαφορετικοί τύποι κεφαλίδες και υποσέλιδα

Πρώτη σελίδα κεφαλίδες και υποσέλιδα:

Για να δημιουργήσετε μια διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο για την πρώτη σελίδα ενός εγγράφου ή μιας ενότητας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το σημείο παρεμβολής στην πρώτη σελίδα του εγγράφου ή της ενότητας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο από το Προβολή μενού.
 2. Από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στην επιλογή του Διαμόρφωση σελίδας κουμπί.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Διάταξη στην καρτέλα.
 4. Στην περιοχή Κεφαλίδες και υποσέλιδα, επιλέξτε το Διαφορετική πρώτη σελίδα το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Εάν είναι απαραίτητο, κάντε κλικ στην επιλογή του Εμφάνιση επόμενου ή Εμφάνιση προηγούμενου Για να μετακινήσετε την κεφαλίδα πρώτης σελίδας ή υποσέλιδο πρώτης σελίδας του εγγράφου ή της ενότητας. Επάνω αριστερά διάστικτο πλαίσιο κεφαλίδα ή υποσέλιδο, εμφανίζονται οι λέξεις "Κεφαλίδα πρώτης σελίδας" ή "Υποσέλιδο πρώτης σελίδας".
 6. Δημιουργήστε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα. Εάν δεν θέλετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα, αφήστε κενή περιοχή της κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 7. Κάντε κλικ στην επιλογή του Εμφάνιση επόμενου Για να μετακινήσετε (μη πρώτη σελίδα) κεφαλίδα ή το υποσέλιδο του εγγράφου ή της ενότητας. Η λέξη "Κεφαλίδα" ή "Υποσέλιδο" εμφανίζεται επάνω αριστερά διάστικτο πλαίσιο κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 8. Δημιουργήστε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να εμφανίζεται το υπόλοιπο του εγγράφου ή της ενότητας. Αν δεν θέλετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο να εμφανίζεται το υπόλοιπο του εγγράφου ή της ενότητας, αφήστε κενή περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 9. Για να επιστρέψετε στο έγγραφο, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων.

Μονές και ζυγές κεφαλίδες και υποσέλιδα:

Για να δημιουργήσετε διαφορετικές κεφαλίδες και υποσέλιδα σε μονές και ζυγές σελίδες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο.
 2. Από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στην επιλογή του Διαμόρφωση σελίδας κουμπί.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Διάταξη στην καρτέλα.
 4. Στην περιοχή Κεφαλίδες και υποσέλιδα, επιλέξτε το Διαφορά σε μονές / ζυγές το πλαίσιο ελέγχου και κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το Word εφαρμόζει την επιλογή σε ολόκληρο το έγγραφο.
 5. Εάν είναι απαραίτητο, κάντε κλικ στην επιλογή του Εμφάνιση επόμενου ή Εμφάνιση προηγούμενου Για να μετακινήσετε μια ζυγή κεφαλίδα ή υποσέλιδο. Επάνω αριστερά διάστικτο πλαίσιο κεφαλίδα ή υποσέλιδο, εμφανίζονται οι λέξεις "Κεφαλίδα ζυγής σελίδας".
 6. Δημιουργήστε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να εμφανίζεται σε ζυγές σελίδες του εγγράφου ή της ενότητας. Αν δεν θέλετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο να εμφανίζονται ακόμα και σελίδες του εγγράφου ή της ενότητας, αφήστε κενή περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 7. Κάντε κλικ στην επιλογή του Εμφάνιση επόμενου ή Εμφάνιση προηγούμενου Για να μετακινήσετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο μονής. Επάνω αριστερά διάστικτο πλαίσιο κεφαλίδα ή το υποσέλιδο θα εμφανίζονται οι λέξεις "Κεφαλίδα μονής σελίδας".
 8. Δημιουργήστε την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να εμφανίζεται σε μονές σελίδες του εγγράφου ή της ενότητας. Εάν δεν θέλετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο να εμφανίζονται σε μονές σελίδες του εγγράφου ή της ενότητας, αφήστε κενό στην περιοχή κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 9. Για να επιστρέψετε στο έγγραφο, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία διαφορετικές κεφαλίδες και υποσέλιδα, κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια για το Microsoft Word από τοΒοήθεια μενού, πληκτρολογήστε Πώς μπορώ να ορίσω διαφορετικές κεφαλίδες και υποσέλιδα στο Βοηθό του Office ή "Οδηγός απαντήσεων" και στη συνέχεια κάντε κλικ Αναζήτηση Για να προβάλετε τα θέματα που επιστρέφονται.

Πώς να δημιουργήσετε διαφορετικές κεφαλίδες και υποσέλιδα για ενότητες του εγγράφου

Όταν διαιρείτε ένα έγγραφο σε ενότητες, Word χρησιμοποιεί τις κεφαλίδες και υποσέλιδα στην πρώτη ενότητα ως προεπιλογή για κάθε επόμενη ενότητα. Όλες οι επικεφαλίδες στο έγγραφο και όλα τα υποσέλιδα στο έγγραφο αρχικά συνδεδεμένοι έτσι ώστε τα περιεχόμενά τους είναι πανομοιότυπα. Εάν αλλάξετε την κεφαλίδα στην τρίτη ενότητα του εγγράφου, για παράδειγμα, το Word αλλάζει όλες τις κεφαλίδες σε ολόκληρο το έγγραφο ώστε να ταιριάζει με. Όταν είστε συνδεδεμένοι της προηγούμενης ενότητας, κεφαλίδες και υποσέλιδα στην ενότητα που περιέχει το σημείο εισαγωγής του Ίδιο με προηγούμενο κουμπί το Κεφαλίδα και υποσέλιδο επιλεγμένη γραμμή εργαλείων και εμφανίζονται οι λέξεις "Ίδια με τα προηγούμενα" στην επάνω δεξιά από το διάστικτο πλαίσιο κεφαλίδας ή υποσέλιδου.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο σε μία ενότητα, πρέπει να διακόψετε τη σύνδεση με το προηγούμενο κεφαλίδας ή υποσέλιδου κάνοντας κλικ το Ίδιο με προηγούμενο κουμπί το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων. Στη συνέχεια, το Word χρησιμοποιεί την κεφαλίδα ή υποσέλιδο που δημιουργείτε στην τρέχουσα ενότητα για όλες τις επόμενες ενότητες. Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να αποκαταστήσετε τη σύνδεση μεταξύ της κεφαλίδας ή υποσέλιδου στην τρέχουσα ενότητα και προηγούμενο κεφαλίδες ή υποσέλιδα, κάντε κλικ το Ίδιο με προηγούμενο κουμπί ξανά. Το Word αντικαθιστά τις πληροφορίες που περιέχονται στην τρέχουσα κεφαλίδα ή το υποσέλιδο με πληροφορίες στην προηγούμενη κεφαλίδα ή το υποσέλιδο.

Κεφαλίδες και υποσέλιδα από μία ενότητα συνδεθείτε αυτόματα με κεφαλίδες και υποσέλιδα από την προηγούμενη ενότητα μέχρι να κάνετε κλικ Ίδιο με προηγούμενο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων για να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση. Για παράδειγμα, κεφαλίδες συνδέονται μόνο τον τύπο της κεφαλίδας που ονομάζεται επικεφαλίδα; δεν είναι συνδεδεμένοι με τον τύπο της κεφαλίδας που ονομάζεται κεφαλίδα πρώτης σελίδας. Κεφαλίδα πρώτης σελίδας είναι συνδεδεμένο μόνο με κεφαλίδα πρώτης σελίδας.

Ακολουθούν τους διαφορετικούς τύπους συνδέσεων μεταξύ των κεφαλίδων και υποσέλιδων σε ένα έγγραφο:
 • Κεφαλίδες συνδέονται σε κεφαλίδες.
 • Υποσέλιδα συνδέονται τα υποσέλιδα.
 • Πρώτη σελίδα κεφαλίδες συνδέονται σε κεφαλίδες πρώτης σελίδας.
 • Πρώτη σελίδα υποσέλιδα συνδέονται σε πρώτη υποσέλιδα σελίδας.
 • Μονές κεφαλίδες συνδέονται σε μονές κεφαλίδες.
 • Μονές υποσέλιδα συνδέονται σε μονές υποσέλιδα.
 • Ζυγές κεφαλίδες συνδέονται ακόμα και κεφαλίδες.
 • Ακόμη και τα υποσέλιδα συνδέονται ακόμα και τα υποσέλιδα.
Για να δημιουργήσετε μια διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο για κάθε ενότητα σε ένα έγγραφο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το σημείο παρεμβολής στην ενότητα με την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να αλλάξετε (αποσύνδεση από την προηγούμενη κεφαλίδα ή υποσέλιδο).
 2. Από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ίδιο με προηγούμενο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων για να αποσυνδέσετε κεφαλίδες και υποσέλιδα στην τρέχουσα ενότητα από την προηγούμενη ενότητα. Θα εξαφανιστούν οι λέξεις "Ίδια με τα προηγούμενα" στην επάνω δεξιά γωνία του πλαισίου κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 4. Δημιουργήστε την κεφαλίδα και το υποσέλιδο που θέλετε για την τρέχουσα ενότητα.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Word εισάγει επίσης την κεφαλίδα και το υποσέλιδο σε όλες τις ενότητες που ακολουθεί το τρέχον αρχείο. Για να δημιουργήσετε μια διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο στις ακόλουθες ενότητες, επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 σε κάθε ενότητα.
 5. Για να επιστρέψετε στο έγγραφο, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων.
Για να επανασυνδέσετε μια κεφαλίδα ή υποσέλιδο με την προηγούμενη κεφαλίδα ή υποσέλιδο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το σημείο παρεμβολής στην ενότητα με την κεφαλίδα ή το υποσέλιδο που θέλετε να συνδεθείτε με το προηγούμενο κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
 2. Από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κεφαλίδα και υποσέλιδο.
 3. Από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο κουμπί Ίδιο με προηγούμενο.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όταν το Word σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε την τρέχουσα κεφαλίδα ή υποσέλιδο και σύνδεση με το προηγούμενο κεφαλίδας ή υποσέλιδου, κάντε κλικ στο Ναι. Προηγούμενη κεφαλίδα ή υποσέλιδο επαναλαμβάνεται στην τρέχουσα ενότητα.
 4. Για να επιστρέψετε στο έγγραφο, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο από το Κεφαλίδα και υποσέλιδο γραμμή εργαλείων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κεφαλίδες και υποσέλιδα, κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια για το Microsoft Word από το Βοήθεια μενού, πληκτρολογήστε κεφαλίδα (ή υποσέλιδο) στο Βοηθό του Office ή "Οδηγός απαντήσεων" και στη συνέχεια κάντε κλικ Αναζήτηση Για να προβάλετε το θέμα.

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με κεφαλίδες και υποσέλιδα, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
189175 WD2000: Εσφαλμένη SectionPages ή πεδίο NumPages κατά την εκτύπωση

207772 WD2000: Τρόπος δημιουργίας ενός προτύπου με διαφορετική πρώτη σελίδα ή διαφορετικές μονές και ζυγές κεφαλίδες και υποσέλιδα

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 211432 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kblayout kbmt KB211432 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:211432

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com